

Visas mūsu
receptes


Kazeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...

Kazeņu ievārījums

Aveņu ievārījums
Aveņu ievārījums ir viens no smaržīgākajiem un garšīgākajiem...

Ābolu un plūmju ievārījums

Konservēti čili pipari

Plūmju čatnijs

Mazās pankūciņas
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu...

Melleņu ievārījums

Paštaisīta čili mērce

Smiltsērkšķu ogu ievārījums
Ievārījuma pagatavošana ir neticami viegla, un šo ievārījumu...

Plūmju pīrāgs
Sulīgs plūmju pildījums uz stingras biskvīta pamatnes un kra...

Plūmju marmelāde

Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...

Sarkano jāņogu ievārījums
Sarkano jāņogu ievārījums ir skābens gardums, kas lieliski n...

Brokastu mini pankūciņas
Šīs mini pankūciņas ir viena kumosa lielumā un lieliski garš...

Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...

Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...

Ievārījuma pamatrecepte
Izmantojot Dansukker ievārījuma cukuru, pašu gatavotais ievā...

Marinēti kabači

Pīlādžu un ābolu ievārījums

Zemeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...

Smilšu mīklas groziņi ar maskarpones siera krēmu un ogām želejā

Vasaras bezē cepumi

Upeņu ievārījums

Ābolu ievārījums ar karameļu garšu

Zaļo vīnogu ievārījums

Tomātu čatnijs

Melleņu pīrāgs

Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...

Šokolādes torte

Panna cotta ar laimā marinētām ogām

Plūmju kūka

Plūmju ievārījums ar jāņogām

Tomātu ievārījums

Ķiršu kombuča
Vasara ir īstākais laiks kombučas gatavošanai. Divkārt raudz...

Ūdens kliņģeri

Vaniļas kūka

Aveņu un melleņu ievārījums

Kazeņu kordiāls

Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...

Plūškoka ziedu sīrups
Plūškoka ziedu sīrups ir maģisks un apburošs vasaras garšu k...

Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...

Biezpiena torte

Augļu salāti

Marinēti ķirbji
Vai pēc Helovīna ķirbja grebšanas pāri palicis ķirbja mīkstu...

Persiku marmelāde ar piparmētru
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...

Vienkāršais ķirbju ievārījums
Kad Halovīns pagājis, izmanto izgrebto ķirbja mīkstumu, paga...

Burkānkūkas ievārījums
Izsmalcināts ievārījums, ar kuru pārsteigt gan mammu, gan ve...

Kēksu pamatrecepte

Rabarberu sīrups

Mohito
Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas gar...

Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...

Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...

Pikantais brūkleņu ievārījums

Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...

Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...

Brūkleņu dzēriens
Atspirdzinošs brūkleņu dzēriens garšo gan lieliem, gan mazie...

Ērkšķogu marmelāde
Labs veids, kā izmantot ērkšķogu ražu, ir pagatavot no tās m...

Bezē kūka
Pārsteidz ciemiņus ar brīnišķīgu, gaisīgu bezē kūku! Tā pild...

Aveņu sīrups
Izmanto aveņu sīrupu kā garšas pastiprinātāju desertos, brok...

Pikantā jāņogu želeja

Cieta glazūra

Ogu sorbets
Sorbets ir liesāks un cietāks par saldējumu, taču vasaras ka...

Melleņu marmelāde
Mājās gatavota melleņu marmelāde ir vienkārši pagatavojama u...

Kanēļa bulciņas

Pītās rozīņmaizītes ar cukura glazūru

Citronu tarte

Plūmju torte

Cūkgaļas marināde

Aveņu ievārījums ar veselām ogām

Kefīra pankūkas ar dzērveņu mērci

Saldais jāņogu un ērkšķogu ievārījums

Ābolu dzēriens

Plūmju pārsteigums

Ābolu biezenis
Ābolu biezenis ir viegli pagatavojams un lieliski izmantojam...

Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...

Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru

Melleņu kēkss
Pagatavo biskvīta kūku ar īpašu vasaras garšu! Melleņu pildī...

Mazās siera kūciņas

Fizāļu marmelāde

Itāļu aveņu saldējums
Mājās gatavots saldējums ir īpaša delikatese. To ir vienkārš...

Mazās kazeņu kūciņas

Melleņu kūka
Ar smilšu mīklas pamatni un auzu pārslu kraukšķiem pārkaisīt...

Karameļu siera kūka

Zemeņu kēksiņi ar zemeņu glazūru

Vīģu ievārījums

Rupjmaize ar sēklām

Šokolādes fondants

Tomātu ievārījums

Ceptu tomātu džems
Saldi pikants, tāds kas kutina garšas kārpiņas un rosina vēl...

Piparu un sīpolu čatnijs

Saldā banānu maize

Kazeņu ievārījums ar želejas konfektēm
Kazenes un želejas konfektes ir negaidīta, bet lieliska komb...

Zemeņu šarlotes kūka
Izsmalcināta, grezna un debešķīgi garda – tāda ir šī kūka, k...

Vaniļas krēms

Upeņu lapu sīrups
Supergards dzēriens, kas atsvaidzinās neatkarīgi no laika ap...

Mārrutku un gurķu salāti
Svaigo gurķu salātus ar mārrutkiem uzglabā ziemai vēsumā vai...

Vienkāršais rabarberu deserts

Kviešu ieraugs

Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci “Rice à la Malta”

Karaliskais bumbieru un kazeņu pīrāgs

Smilšu cepumi ar brūkleņu ievārījumu

Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...

Jogurta saldējums
Krēmīgais jogurta saldējums būs patīkams pārsteigums – papil...

Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem

Kazeņu marmelāde ar vaniļu
Kazenes ar vaniļu sader kopā kā podiņš ar vāciņu. Tik garšīg...

Citronu krēms pildījumiem

Kabaču ievārījums

Citronu-mussa kūka
Viegla, pavasarīga kūka no sezonas augļiem citroniem un biez...

Kivi ievārījums

Smilšu mīklas cepumi

Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm

Magoņu kēkss ar citrona glazūru
Magoņu kēkss ar citrona glazūru ir īsta konditorejas izstrād...

Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...

Salāti ar auksti kūpinātu pīli un ķiršiem
Šie izmalcinātie, ekskluzīvie salāti būs īpaša rota ikvienā ...

Bezē cepumi

Zemeņu pīrāgs

Diānas vasaras deserts

Karstā šokolāde
Vairākumam no mums ar karstu šokolādi saistās skaistas atmiņ...

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...

Kamberlendas ievārījums

Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam

Aveņu kordiāls

Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...

Dzelteno tomātu marmelāde
Dzelteno tomātu marmelāde ir saldi skāba, lieliska piedeva s...

Tiramisu kūka

Persiku un riekstu deserts ar šampanieša mērci

Ābolu mafini ar drumstalām

Jāņogu drumstalu kūka

Mini kēksiņi

Rabarberu ievārījums

Maģiskais piena kokteilis

Kraukšķīgie batoniņi ar šokolādes glazūru

Granola
Dažādo savas brokastis ar granolu musli vietā. Atšķirībā no ...

Ātri pagatavojamā kūka

Citronu krēms
Svaigs un pikants. Gards kā kūkas pildījums vai, pārsmērējot...

Mīkstā piparkūku un brūkleņu kūka

Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...

Mīkstā ievārījuma kūka
Pavasari gaidot, laiks izmantot neapēstos, pērn savārītos ie...

Vasarīgā siera kūka ar citroniem un plūmēm
Izsmalcināta siera kūka ar plūmju pildījumu un gardu, kraukš...

Upeņu plātsmaize ar vaniļu
Īsta vasaras ballīšu kūka! Viegli pagatavojama, ērti pasnied...

Zemeņu liķieris

Karamelizētie rieksti
144 no 1105 receptes