Visas mūsu
receptes
Mazās pankūciņas
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu...
Vienkāršais ķirbju ievārījums
Kad Halovīns pagājis, izmanto izgrebto ķirbja mīkstumu, paga...
Aveņu ievārījums
Aveņu ievārījums ir viens no smaržīgākajiem un garšīgākajiem...
Marinēti ķirbji
Vai pēc Helovīna ķirbja grebšanas pāri palicis ķirbja mīkstu...
Klasiskais brūkleņu ievārījums
Augļu salāti
Īpašais ķirbju ievārījums
Ķirbis noder ne tikai Halovīna rotājumiem, bet arī gardiem u...
Smilšu mīklas groziņi ar maskarpones siera krēmu un ogām želejā
Brokastu mini pankūciņas
Šīs mini pankūciņas ir viena kumosa lielumā un lieliski garš...
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Spēcinošā ķirbju zupa ar malto gaļu
Ķirbja zupu vari pagatavot gan veģetārā versijā, gan gabātin...
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Paštaisīta čili mērce
Ābolu un plūmju ievārījums
Šokolādes torte
Ķirbja maize
Bagātīgs, sulīgs kēkss, kam saturu piešķir ķirbja biezenis, ...
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Cieta glazūra
Ķirbju kūka ar brūklenēm
Rupjmaize ar sēklām
Ķirbju kūka ar šokolādi
Ķirbju kūka ar tumšo šokolādi un apelsīnu - lieliska gan Hel...
Vasaras bezē cepumi
Kēksu pamatrecepte
Helovīna cepumi
Brīnišķīgi bailīgi Helovīna cepumiņi ar aveņu želeju. Pagata...
Plūmju pīrāgs
Sulīgs plūmju pildījums uz stingras biskvīta pamatnes un kra...
Zaļo vīnogu ievārījums
Ievārījuma pamatrecepte
Izmantojot Dansukker ievārījuma cukuru, pašu gatavotais ievā...
Smilšu cepumi ar brūkleņu ievārījumu
Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Brūkleņu dzēriens
Atspirdzinošs brūkleņu dzēriens garšo gan lieliem, gan mazie...
Plūmju čatnijs
Pītās rozīņmaizītes ar cukura glazūru
Smiltsērkšķu ogu ievārījums
Ievārījuma pagatavošana ir neticami viegla, un šo ievārījumu...
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci “Rice à la Malta”
Tomātu čatnijs
Auzu maizes kukulīši cepešpannā
Tiramisu kūka
Smiltsērkšķu musa kūka
Ķirbju kēksiņi
Biezpiena torte
Ūdens kliņģeri
Vaniļas krēms
Ķirbju salāti
Ķirbis vairumā?! Te viegls un ātrs variants, kā pagatavot vi...
Kviešu ieraugs
Kanēļa bulciņas
Cieta glazūra piparkūkām, piparkūku mājiņām un citiem izstrādājumiem
Bezē kūka
Pārsteidz ciemiņus ar brīnišķīgu, gaisīgu bezē kūku! Tā pild...
Viegli pagatavojama ābolkūka
Ābolu ievārījums ar karameļu garšu
Sarkanā amerikāņu samta kūka
Sarkanā samta kūka ir ikoniska savā košumā un spilgtumā. Izr...
Mazās siera kūciņas
Karameļu siera kūka
Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...
Brūkleņu maize
Bezrauga maize ar košām, sulīgām brūkleņu “podziņām” un krau...
Rudzu maize
Ābolu mafini ar drumstalām
Plūškoka ziedu sīrups
Plūškoka ziedu sīrups ir maģisks un apburošs vasaras garšu k...
Kraukšķīgie batoniņi ar šokolādes glazūru
Smilšu mīklas cepumi
Bezē cepumi
Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...
Karstā šokolāde
Vairākumam no mums ar karstu šokolādi saistās skaistas atmiņ...
Citronu tarte
Zemeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Ābolkūka bez glutēna
Cūkgaļas marināde
Tējas cepumi
Zviedru cepumi
Zviedru Uppåkra cepumi — klasika, ko var variēt ar ievārījum...
Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem
Dzērveņu zefīrs
Saldā banānu maize
Zemeņu kēksiņi ar zemeņu glazūru
Šokolādes kēksi
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Sviesta mīklas cepumi
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
Ķirbju ievārījums ar kokosriekstu
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Kraukšķīgs ābolu pīrāgs
Mohito
Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas gar...
Melleņu pīrāgs
Ievārījuma cepumi
Šokolādes fondants
Mokačīno
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Citronu un ingvera marmelāde
Brīnišķīgi skābena citronu marmelāde ar jauku spēcīgu ingver...
Aveņu ievārījums ar veselām ogām
Aveņu kordiāls
Želejas konfektes
Kefīra pankūkas ar dzērveņu mērci
Tiramisu siera kūka
Tiramisu ir dievišķīgs deserts no Itālijas. Izmēģiniet kaut ...
Citronu krēms pildījumiem
Kazeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Briseles cepumiņi
Briseles cepumi - lieliski piemēroti bērnu ballītei vai kafi...
Ābolu un siera kūka
Apelsīnu un ingvera marmelāde
Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...
Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...
Ķirbju kūka ar mascarpone krēmu
Sulīgā ķirbju kūka ar bagātīgu mascarpone krēmu, kas izrotāt...
Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Maģiskais piena kokteilis
Plūmju kūka
Itāļu aveņu saldējums
Mājās gatavots saldējums ir īpaša delikatese. To ir vienkārš...
Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...
Kivi ievārījums
“Ogas kāruma” brūkleņu zefīrs
Saldējums uz kociņa
Mājās gatavots saldējums, kas sasaldēts visparastākajā saldē...
Ābolu biezenis
Ābolu biezenis ir viegli pagatavojams un lieliski izmantojam...
Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...
Upeņu ievārījums
Karameles
Siera kūka ar mango krēmu
Bagātīga siera kūka ar mango krēmu un pistāciju pamatni. Pal...
Pikantā jāņogu želeja
Šokolādes konfektes
Rabarberu sīrups
Pikantais brūkleņu ievārījums
Zemeņu ievārījums no saldētām ogām
Klasiskās vafeles
Bumbieru tarte
Karamelizētie rieksti
Ābolu dzēriens
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Ingvera dzēriens
"Ginger beer" ir atspirdzinošs ingvera dzēriens, kuru var li...
Mežrozīšu marmelāde
Marmelāde no mežrozīšu augļiem ir neticami gards un neparast...
Vienkāršais rabarberu deserts
Aveņu suflē
Fizāļu marmelāde
Persiku marmelāde ar piparmētru
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Mini kanēļmaizītes
Ziemassvētku kēkss
Klasisks, tradicionāls kēkss, kuru cep labu laiku pirms Ziem...
Vīģu ievārījums
Kazeņu ievārījums
Olu krēma kūciņas ar vaniļas un apelsīnu garšu “Canelle”
Grauzdētas mandeles
Sirsniņcepumi
Mīlestības svētki ir katru reizi, kad cep šos sirsnīgos cepu...
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Āboli ar mandeļu saldo masu
Cepeškrāsnī cepti āboli ar mandeļu un saldā krējuma mērci iz...
Smilšu mīklas kūkas ar glazūru
Smilšu mīklas cepumiņi ar glazūru ir perfekts gardums Helovī...
Burkānu rulete
Divas lieliskas garšas vienā rullī! Šī sulīgā, mitrā rulete ...
Rīsu pudiņš ar aveņu želeju
144 no 1111 receptes