Brūkleņu krēms

Brūkleņu krēms ir ne vien saldskābs un gards, bet arī košs krāsas ziņā. Brūkleņu krēmu var baudīt kopā brokastu jogurtu vai saldējumu, vai arī kā Ziemassvētku desertu.

250-300 ml burciņa

PT25M

30 minūtes

Atzīme (58 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 g brūkleņu
2 olas dzeltenumi
140 g Dansukker Ievārījuma cukura
2 šķipsniņas piparkūku garšvielu maisījuma 
25 g sviesta istabas temperatūrā

Instrukcijas

Brūklenes izberž caur sietu. Olas dzeltenumus sakuļ un iemaisa brūkleņu biezenī. Masu vēlreiz izberž caur smalku sietu un lej katlā ar biezu pamatni. Pievieno ievārījuma cukuru un piparkūku garšvielas un maisot karsē 2-3 minūtes. Katlu noņem no plīts. Pa gabaliņiem, nepārtraukti maisot, pievieno sviestu. katliņu liek karstā ūdens peldē un ar elektrisko putotāju kuļ, līdz masa atdzisusi. Lej tīrās izkarsētās burciņās un uzglabā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.