Sastāvdaļas
250 g brūkleņu
2 olas dzeltenumi
140 g Dansukker Ievārījuma cukura
2 šķipsniņas piparkūku garšvielu maisījuma
25 g sviesta istabas temperatūrā
Instrukcijas
Brūklenes izberž caur sietu. Olas dzeltenumus sakuļ un iemaisa brūkleņu biezenī. Masu vēlreiz izberž caur smalku sietu un lej katlā ar biezu pamatni. Pievieno ievārījuma cukuru un piparkūku garšvielas un maisot karsē 2-3 minūtes. Katlu noņem no plīts. Pa gabaliņiem, nepārtraukti maisot, pievieno sviestu. katliņu liek karstā ūdens peldē un ar elektrisko putotāju kuļ, līdz masa atdzisusi. Lej tīrās izkarsētās burciņās un uzglabā vēsumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.