

Visas mūsu
receptes


Franču nuga ar zemesriekstiem un pistācijām

“Ogas kāruma” brūkleņu zefīrs

Kraukšķīgie batoniņi ar šokolādes glazūru

Šokolādes konfektes

Karamelizētie rieksti

Mīkstais īriss

Cukurotas augļu miziņas
Karamelizētas augļu miziņas var kalpot kā saldumi. Turklāt t...

Kūciņas uz kociņiem

Skābenās aveņu sloksnītes

Karameles

Šokolādes kūciņa

Īrisa konfektes ar vaniļu un grauzdētām mandelēm

Trifeļu kūka

Želejas konfektes

Šokolādes praline

Ruma bumbiņas

Noburtie akmentiņi

Kraukšķīgi mandeļu saldumi

Konfektes “Mozart Bonbons”

Riekstu šokolādes īrisi

Anīsa sēklu īriss

Cukurotie āboli

Riekstu brittle

Dana šokolādes bumbas

Krēma īriss
Klasiskas, garšīgas un vienkārši pagatavojamas konfektes kār...

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Grauzdētas mandeles ar apelsīniem un garšvielām

Grauzdētas mandeles ar lakricu un sāli

Šokolādes un aveņu bumbiņas

Ātrie spāņu virtuļi (churros) ar citrona krēmu
Ātrie spāņu virtuļi ir spāņu konditorejas izstrādājums, kas ...

Dzērveņu zefīrs

Tumšās Muscovado trifeles

Melleņu kūciņas uz kociņiem

Krēma tornīši

Šokolādes trifeles ar zvaigžņu anīsu
Klasisks šokolādes deserts, kam eksotisku garšu piešķir zvai...
36 no 68 receptes