Sastāvdaļas
Aveņu želeja
200 g aveņu
200 g Dansukker želejas cukura Multi
Citronu krēms
300 ml skābā krējuma
200 ml svaigā siera
4,5 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
0,5 citrona sula
Churros
5 tostermaizes šķēles
100 g izkausēta sviesta
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
3 tējkar. malta kanēļa
Dekorēšanai
0,5 citrona miziņa
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 175°C.
Avenes pārber ar cukuru un uzvāra. Atdzesē un tad liek ledusskapī.
Visas citron krēma sastāvdaļas kārtīgi samaisa un arī liek ledusskapī.
Tostermaizes šķēles izrullē plānā kārtiņā un nogriež garoziņas. Abas šķēles puses pārsmērē ar sviestu un tad katru šķēli sagriež četrās vienādās sloksnēs. Cep cepeškrāsnī apmēram 15-20 minūtes.
Cukuru un kanēli samaisa bļodiņā. Churros izņem no cepeškrāsns, tūdaļ apvārta cukura-kanēļa maisījumā un atdzesē.
Sagatavo deserta glāzes pasniegšanai. Katrā no tām ieliek mazliet aveņu želejas, pārlej ar citronu krēmu, pārkaisa ar dažām svaigām aveņu ogām un sarīvētu citronu miziņu. Pasniedz ar virtuļiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
![Ievārījumu un marmelādes](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fjam-jars-and-berries.jpg&width=640&format=webp)
Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.
![Saldējums ar ievārījumu un cepumiem](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
![Rabarberu un zemeņu siera kūka](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarber-och-jordgubbscheesecake.jpg&width=640&format=webp)
Gardumi ar vasaras ogām
Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.
![Rabarberu limonāde](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarberbubbel_.jpg&width=640&format=webp)
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Cienā ar slāpes remdējošiem dzērieniem vasaras karstumā! Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
![Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fpannacotta_elderflower.jpg&width=640&format=webp)
Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.
![Sīrupi vasarā](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbasic-recipe-for-lemonade.jpg&width=640&format=webp)
Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.