Aveņu želeja
Citronu krēms
Churros
Dekorēšanai
Cepeškrāsni noregulē uz 175°C.
Avenes pārber ar cukuru un uzvāra. Atdzesē un tad liek ledusskapī.
Visas citron krēma sastāvdaļas kārtīgi samaisa un arī liek ledusskapī.
Tostermaizes šķēles izrullē plānā kārtiņā un nogriež garoziņas. Abas šķēles puses pārsmērē ar sviestu un tad katru šķēli sagriež četrās vienādās sloksnēs. Cep cepeškrāsnī apmēram 15-20 minūtes.
Cukuru un kanēli samaisa bļodiņā. Churros izņem no cepeškrāsns, tūdaļ apvārta cukura-kanēļa maisījumā un atdzesē.
Sagatavo deserta glāzes pasniegšanai. Katrā no tām ieliek mazliet aveņu želejas, pārlej ar citronu krēmu, pārkaisa ar dažām svaigām aveņu ogām un sarīvētu citronu miziņu. Pasniedz ar virtuļiem.
Šo recepti sastādīja