

Visas mūsu
receptes


Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...

Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem

Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru

Plūmju čatnijs

Tomātu čatnijs

Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...

Marinēti kabači

3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...

Paštaisīta čili mērce

Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...

Piparu un sīpolu čatnijs

Kazas siera un biešu uzkodiņa

Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...

Brūklenes ar džinu

Marinēti citroni

Cūkgaļas marināde

Brušeta ar marinētām garnelēm

Ribiņas ar sīpolu ragū

Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...

Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...

Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...

Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...

Aukstā laša torte

Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam

Ķiplokugurķīši

Garneles ar laima sviestu

Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...

Burkānu čatnijs
Burkāni ar rozīnēm, apelsīnu un kariju būs brīnišķīga piedev...

Laša uzputenis

Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...

Tomātu tarte

Biešu želeja

Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...

Spinātu un zemeņu salāti

Rabarberu čatnijs
36 no 55 receptes