Visas mūsu
receptes
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Konservēti čili pipari
Cūkgaļas marināde
Spinātu un zemeņu salāti
3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...
Sparģeļi ar Parmas šķiņķi
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Rabarberu čatnijs
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Marinēti kabači
Kazas siera un biešu uzkodiņa
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Brušeta ar marinētām garnelēm
Plūmju čatnijs
Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...
Paštaisīta čili mērce
Bumbieru un siera salāti
Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Aukstā laša torte
Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...
Tomātu čatnijs
Jēra fileja ar ziedkāpostu tornīšiem, brokoļu tornīšiem, pildītiem kartupeļiem un timiāna mērci
Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem
Brūklenes ar džinu
Marinēti citroni
Siera pīrāgs ar sīgu ikriem
Piparu un sīpolu čatnijs
Ķiplokugurķīši
Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...
Broilera salāti
36 no 55 receptes