

Visas mūsu
receptes


Paštaisīta čili mērce

Plūmju čatnijs

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...

Marinēti kabači

Tomātu čatnijs

Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...

Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...

Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...

Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...

Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...

Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru

Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem

Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...

Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam

Cūkgaļas marināde

Piparu un sīpolu čatnijs

Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...

Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem

Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...

Daļēji kaltēti tomāti

Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...

Kazas siera un biešu uzkodiņa

Brušeta ar marinētām garnelēm

Rabarberu čatnijs

Sparģeļi ar Parmas šķiņķi

Bumbieri ar timiānu
Neparasta uzkoda - sviestā cepti bumbieri ar garšaugiem. Būs...

Garneles ar laima sviestu

Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...

3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...

Āzijas gurķi
Ja esi austrumu garšu cienītājs, tad šī marinēto gurķu recep...

Ribiņas ar sīpolu ragū

Biešu želeja

Burkānu čatnijs
Burkāni ar rozīnēm, apelsīnu un kariju būs brīnišķīga piedev...

Pica ar kazas sieru Chevre
Saldā pica ar pikantu kazas sieru, krēmīgu rikotas sieru, bu...

Tomātu tarte
36 no 60 receptes