Visas mūsu
receptes
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Plūmju čatnijs
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...
Paštaisīta čili mērce
Kazas siera un biešu uzkodiņa
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Marinēti citroni
Marinēti kabači
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
Piparu un sīpolu čatnijs
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Tomātu čatnijs
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Cūkgaļas marināde
Rabarberu čatnijs
Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...
Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...
Bumbieri ar timiānu
Neparasta uzkoda - sviestā cepti bumbieri ar garšaugiem. Būs...
Tomātu tarte
Ķiplokugurķīši
Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...
Burkānu čatnijs
Burkāni ar rozīnēm, apelsīnu un kariju būs brīnišķīga piedev...
3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...
Daļēji kaltēti tomāti
Spinātu un zemeņu salāti
Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...
Garneles ar laima sviestu
Ribiņas ar sīpolu ragū
Aukstā laša torte
Konservēti ķirši
Ķirši ar krustnagliņām un etiķi? Tieši tik saldi pikanta šī ...
Foie gras ar sparģeļiem
36 no 55 receptes