

Visas mūsu
receptes


Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...

Konservēti čili pipari

Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam

Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...

Cūkgaļas marināde

Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru

Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...

Garneles ar laima sviestu

Tomātu tarte

Rabarberu čatnijs

Paštaisīta čili mērce

Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...

Piparu un sīpolu čatnijs

Marinēti citroni

Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...

Tomātu čatnijs

Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...

Konservēti ķirši
Ķirši ar krustnagliņām un etiķi? Tieši tik saldi pikanta šī ...

Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...

Brušeta ar marinētām garnelēm

Plūmju čatnijs

Spinātu un zemeņu salāti

3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...

Kazas siera un biešu uzkodiņa

Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...

Āzijas gurķi
Ja esi austrumu garšu cienītājs, tad šī marinēto gurķu recep...

Ribiņas ar sīpolu ragū

Ķiplokugurķīši

Bumbieru un siera salāti

Daļēji kaltēti tomāti

Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...

Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...

Sparģeļi ar Parmas šķiņķi

Burkānu čatnijs
Burkāni ar rozīnēm, apelsīnu un kariju būs brīnišķīga piedev...
36 no 55 receptes