Visas mūsu
receptes
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Paštaisīta čili mērce
Plūmju čatnijs
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Tomātu čatnijs
Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem
Cūkgaļas marināde
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...
Piparu un sīpolu čatnijs
Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...
Bumbieri ar timiānu
Neparasta uzkoda - sviestā cepti bumbieri ar garšaugiem. Būs...
Marinēti kabači
Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...
Foie gras ar sparģeļiem
Kazas siera un biešu uzkodiņa
Brušeta ar marinētām garnelēm
Marinēti citroni
Daļēji kaltēti tomāti
Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...
Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...
Sparģeļi ar Parmas šķiņķi
Konservēti ķirši
Ķirši ar krustnagliņām un etiķi? Tieši tik saldi pikanta šī ...
Garneles ar laima sviestu
Rabarberu čatnijs
Marinēti ķirbji
Chorizo un tomātu ievārījums
Tik neierasta, neparasta, bet tāpēc jo intriģējošāka pikantā...
Ribiņas ar sīpolu ragū
Bumbieru un siera salāti
Brūklenes ar džinu
36 no 60 receptes