

Visas mūsu
receptes


Rabarberu čatnijs

Konservēti čili pipari

Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam

Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...

Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...

Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...

Plūmju čatnijs

Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...

Cūkgaļas marināde

Piparu un sīpolu čatnijs

Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...

Paštaisīta čili mērce

Brušeta ar marinētām garnelēm

Marinēti citroni

Garneles ar laima sviestu

Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem

Spinātu un zemeņu salāti

Konservēti ķirši
Ķirši ar krustnagliņām un etiķi? Tieši tik saldi pikanta šī ...

Tomātu tarte

Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...

Kazas siera un biešu uzkodiņa

Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...

Tomātu čatnijs

Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...

Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru

Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...

Ķiplokugurķīši

3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...

Bumbieri ar timiānu
Neparasta uzkoda - sviestā cepti bumbieri ar garšaugiem. Būs...

Āzijas gurķi
Ja esi austrumu garšu cienītājs, tad šī marinēto gurķu recep...

Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...

Ribiņas ar sīpolu ragū

Burkānu čatnijs
Burkāni ar rozīnēm, apelsīnu un kariju būs brīnišķīga piedev...

Marinēti kabači

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
36 no 55 receptes