Visas mūsu
receptes
Konservēti čili pipari
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Cūkgaļas marināde
Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem
Plūmju čatnijs
Marinēti ķirbji
Kazas siera un biešu uzkodiņa
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Tomātu čatnijs
Bumbieri ar timiānu
Neparasta uzkoda - sviestā cepti bumbieri ar garšaugiem. Būs...
Dārzeņi ar Tumšo cukura sīrupu
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
Garneles ar laima sviestu
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Marinēti kabači
Piparu un sīpolu čatnijs
Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...
Brušeta ar marinētām garnelēm
Rabarberu čatnijs
Marinēti citroni
Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...
Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem
Bumbieru un siera salāti
Daļēji kaltēti tomāti
Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...
Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...
Foie gras ar sparģeļiem
Brūklenes ar džinu
Aukstā laša torte
Sparģeļi ar Parmas šķiņķi
36 no 60 receptes