Biešu relišs

Atzīme (18 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

500 g biešu
150 g nomizotu, kubiņos sagrieztu ābolu
1 mazos gabaliņos sagriezts sarkanais sīpols
½ smalki sakapāta asā sarkanā pipara
1 sarīvēts ķiploks
50 ml Dansukker Niedru sīrupa
50 ml tumšā balzāma etiķa
50 ml Dižonas sinepju
2 g sāls
1 g maltu balto piparu
25 ml eļļas

Instrukcijas

Relišs ir svaiga vai nedaudz karsēta mērce. Tas nav tik salds kā čatnijs, un atšķiras no čatnija arī ar konsistenci, kas nav tāda pati, kā čatnijiem un ievārījumiem.

Bietes vāra viegli sālītā ūdenī aptuveni 45 minūtes. Noskalo aukstā ūdenī. Tad nomizo un sagriež kubiņos. Katliņā uzkarsē eļļu un viegli apcep ābolus un sīpolu. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot bietes un sinepes, un 5 minūtes vāra uz lēnas uguns. Tad pievieno bietes un sinepes. Ļauj atdzist. Uzglabā ledusskapī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.