Visas mūsu
receptes
Klasiskais brūkleņu ievārījums
Aveņu ievārījums
Aveņu ievārījums ir viens no smaržīgākajiem un garšīgākajiem...
Pīlādžu un ābolu ievārījums
Ābolu un plūmju ievārījums
Ūdens kliņģeri
Vienkāršais ķirbju ievārījums
Kad Halovīns pagājis, izmanto izgrebto ķirbja mīkstumu, paga...
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Mazās pankūciņas
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu...
Augļu salāti
Fizāļu marmelāde
Plūmju čatnijs
Paštaisīta čili mērce
Marinēti ķirbji
Vai pēc Helovīna ķirbja grebšanas pāri palicis ķirbja mīkstu...
Smiltsērkšķu ogu ievārījums
Ievārījuma pagatavošana ir neticami viegla, un šo ievārījumu...
Plūškoka ziedu sīrups
Plūškoka ziedu sīrups ir maģisks un apburošs vasaras garšu k...
Zaļo vīnogu ievārījums
Īpašais ķirbju ievārījums
Ķirbis noder ne tikai Halovīna rotājumiem, bet arī gardiem u...
Tomātu čatnijs
Smilšu mīklas groziņi ar maskarpones siera krēmu un ogām želejā
Mohito
Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas gar...
Brokastu mini pankūciņas
Šīs mini pankūciņas ir viena kumosa lielumā un lieliski garš...
Diānas vasaras deserts
Ābolu ievārījums ar karameļu garšu
Ābolu biezenis ar timiānu
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Ievārījuma pamatrecepte
Izmantojot Dansukker ievārījuma cukuru, pašu gatavotais ievā...
Plūmju pīrāgs
Sulīgs plūmju pildījums uz stingras biskvīta pamatnes un kra...
Ābolu ievārījums ar ingveru
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Ābolu mafini ar drumstalām
Jamaikas marmelāde
Aveņu sīrups
Izmanto aveņu sīrupu kā garšas pastiprinātāju desertos, brok...
Siļķe citronu marinādē
Plūmju marmelāde
36 no 1039 receptes