

Visas mūsu
receptes


Marakujas biezenis

Apelsīnu krēms

Citronu krēms
Svaigs un pikants. Gards kā kūkas pildījums vai, pārsmērējot...

Kazeņu krēms
Zīdains kazeņu krēms, kas labi sader ar plācenīšiem un krēms...

Brūkleņu krēms
Brūkleņu krēms ir ne vien saldskābs un gards, bet arī košs k...

Rabarberu krēms

Brūkleņu maize
Bezrauga maize ar košām, sulīgām brūkleņu “podziņām” un krau...

Aveņu krēms
Izmanto aveņu krēmu kā garšas pastiprinātāju desertos un bro...

Citronkūka
Zeltaini skaista un skābeni salda – tieši tik jauka ir šī ci...

Laima un karstvīna krēms
Mūsu krēmus var izmantot gan ar brokastu jogurtu vai saldēju...

Laima un ingvera krēms
Laima un ingvera garšas kombinācija lieliski savienojas šajā...

Plūškoka un citronu krēms
Šī ir pasakaina garšu kombinācija, ko izmantot krēma pildīju...

Plūškoka biezpiens

Piparkūku maize
Šī neparastas formas rauga mīklas maizīte piepildīs māju ar ...

Ziemassvētku eglītes kapkeiki
Mīlīgi šokolādes kēksiņi ar koši zaļu krēma “cepurīti” ienes...
16 no 16 receptes