Laima un ingvera krēms

Laima un ingvera garšas kombinācija lieliski savienojas šajā gardajā krēmā. Tas labi garšos ar plāceņiem, kā arī ar vafelēm svētdienas pusdienās vai pildījums ruletē vai kūkā.

250-300 ml burciņa

30 minūtes

Atzīme (4 gab)

Sastāvdaļas

5 laima augļu sula (apmēram 200 ml)
2 olas dzeltenumi
1 ola
380 g Dansukker Ievārījuma cukura
2-3 tējkar. svaiga, rīvēta ingvera
100 g sviesta istabas temperatūrā

Instrukcijas

Izspiež laima sulu. Katliņā sulu samaisa ar olas dzeltenumiem, olām, ievārījuma cukuru. Pievieno saberztu ingveru. Katliņu liek uz uguns un maisot karsē pāris minūtes, ļaujot krēmam lēnām sabiezēt. Katliņu noņem no uguns. Lieko šķidrumu nokāš. Krēmu liek izkarsētās, tīrās burciņās, cieši aizvāko un uzglabā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi

Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti

Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.