Iedvesmoties!

Piedāvājam dažnedažādas receptes, no kurām smelt iedvesmu ēdienu gatavošanai. Te atrodamas konditorejas izstrādājumu, ievārījumu un dzērienu.

Text
Rulete ar bezē krēmu un meža ogām

Konditorejas izstrādājumi

Tikko ceptu maizīšu smarža. Vai ir kaut kas labāks par to? Vienalga ko cepsiet - cepumus, pīrāgu vai maizi -, recepti atradīsiet pie mums. Uzrotiet piedurknes un ķerieties pie darba!

Bezē kūka

Vasara

Vasaras mēneši piedāvā fantastisku svaigu ogu, augļu un dārzeņu izvēli.

Princešu kūkas mafini

Brīvdienas

Te Jūs atradīsiet receptes gan klasiskiem, mājas ēdieniem, gan svētku galdam. Neaizmirstiet tādus jaukus "mazos svētkus" kā Helovīns un Valentīndiena.

Zemenes, jāņogas un mellenes

Augļi un ogas

Gūsti iedvesmu no visa, ko var izdarīt ar augļiem un ogām.

Ievārījums

Ievārījumi un sīrupi

Saglabā vasaras ražu burciņā, lai baudītu to visu ziemu! Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Etiķešu mašīna

Etiķešu mašīna

Izveido skaistas etiķetes un galda kartes dažādās krāsās un formās.

Visi raksti

Šeit jūs atradīsiet visus iedvesmojošos rakstus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Acu trifeles

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Bumbieru kūka ar rozmarīnu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Klasiskais brūkleņu ievārījums

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.