

Visi produkti


Baltā cukura stienīši

Brūnie cukura graudi

Brūnā cukura stienīši

Cietie cukura graudi

Dansukker Jelgavas cukurs

Dzidrais cukura sīrups

Ekoloģiskais cukurbiešu cukurs

Ekoloģiskais cukurniedru cukurs

Farīna cukurs

Gaišais Muscovado cukurs

Graudu cukurs

Ievārījuma cukurs "Slaidais"

Ievārījuma cukurs ar pektīnu

Kanēļa cukurs

Karameļu cukurs

Marmelādes cukurs ar pektīnu

Mazie cukura graudi

Nerafinēts cukurniedru cukurs

Niedru cukurs - Demerara

Pūdercukurs

Tumšais cukura sīrups

Tumšais Muscovado cukurs

Zeltainais cukura sīrups

Želejas cukurs "Multi"

Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu.