Visi produkti
Baltā cukura stienīši
Brūnie cukura graudi
Brūnā cukura stienīši
Cietie cukura graudi
Dansukker Jelgavas cukurs
Dzidrais cukura sīrups
Ekoloģiskais cukurbiešu cukurs
Ekoloģiskais cukurniedru cukurs
Farīna cukurs
Gaišais Muscovado cukurs
Graudu cukurs
Ievārījuma cukurs "Slaidais"
Ievārījuma cukurs ar pektīnu
Kanēļa cukurs
Karameļu cukurs
Marmelādes cukurs ar pektīnu
Mazie cukura graudi
Nerafinēts cukurniedru cukurs
Niedru cukurs - Demerara
Pūdercukurs
Tumšais cukura sīrups
Tumšais Muscovado cukurs
Zeltainais cukura sīrups
Želejas cukurs "Multi"
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.