Graudu cukurs
Šo graudu cukuru iegūst, smalki maltu cukuru apstrādājot ar ūdeni un izžāvējot. Tā kā cukura daļiņas apstrādes dēļ iegūst porainu struktūru, rodas daudzveidīgas tā izmantošanas iespējas. Ātri šķīst gan aukstos, gan karstos šķidrumos. Viena graudiņa svars ir vidēji 3.5g. Iepakojuma svars ir 750g.
100 g produkta uzturvērtība
| Enerģētiskā vērtība | 1700 kJ/400 kcal |
| Tauki | 0 g |
| - no tiem piesātinātās taukskābes | 0 g |
| Ogļhidrāti | 100 g |
| - no tiem cukuri | 100 g |
| Olbaltumvielas | 0 g |
| Sāls | 0 g |
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.