Ziemassvētku
saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles. Neskatoties uz to, vai esi klasisko saldumu cienītājs vai izmēģini jaunas alternatīvas, šeit atradīsi dažādas receptes.

5 minūšu īriss

Saulespuķu sēklu karamele

“Buļļa acis”

Mīkstā šokolādes karamele fudge

Šokolādes karameles uz kociņa “Dumle”

Ziemassvētku mīkstā karamele fudge

Brūkleņu īriss

Zefīri ar sāļo karameli

Ziemassvētku īrisa konfektes ar valriekstiem

Īriss

Ruma un rozīņu trifeles

Lakricas fudge mīkstās karameles

Zemesriekstu sviesta cepumi

Piparmētru podziņas

Īrisa konfektes ar pistācijām

Snikera cepumi

Šokolādes kraukšķi

Safrāna un pistāciju īriss

Pistāciju trifeles

Rīsu paukšķi

Krēma īriss

Ziemassvētku cūciņas no marcipāna ar sarkano biešu krāsojumu

Īrisa konfektes ar vaniļu un grauzdētām mandelēm

Želejas konfektes

Franču nuga ar zemesriekstiem un pistācijām

Grauzdētas mandeles

Šokolādes praline

Šokolādes konfektes

Sniega bumbas

Konfektes “Mozart Bonbons”

Šeit jūs atradīsiet vēl citas Ziemassvētku gardumu receptes

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.