Ziemassvētku
saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles. Neskatoties uz to, vai esi klasisko saldumu cienītājs vai izmēģini jaunas alternatīvas, šeit atradīsi dažādas receptes.
Mīkstā šokolādes karamele fudge
Šokolādes karameles uz kociņa “Dumle”
Ziemassvētku mīkstā karamele fudge
Brūkleņu īriss
Zefīri ar sāļo karameli
Ziemassvētku īrisa konfektes ar valriekstiem
Īriss
Ruma un rozīņu trifeles
Lakricas fudge mīkstās karameles
Zemesriekstu sviesta cepumi
Piparmētru podziņas
Īrisa konfektes ar pistācijām
Snikera cepumi
Šokolādes kraukšķi
Safrāna un pistāciju īriss
Ziemassvētku cūciņas no marcipāna ar sarkano biešu krāsojumu
Īrisa konfektes ar vaniļu un grauzdētām mandelēm
Želejas konfektes
Franču nuga ar zemesriekstiem un pistācijām
Grauzdētas mandeles
Šokolādes praline
Šokolādes konfektes
Sniega bumbas
Konfektes “Mozart Bonbons”
Šeit jūs atradīsiet vēl citas Ziemassvētku gardumu receptes
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.