Ziemassvētku
saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles. Neskatoties uz to, vai esi klasisko saldumu cienītājs vai izmēģini jaunas alternatīvas, šeit atradīsi dažādas receptes.

Īriss

Ruma un rozīņu trifeles

Lakricas fudge mīkstās karameles

Zemesriekstu sviesta cepumi

Piparmētru podziņas

Īrisa konfektes ar pistācijām

Snikera cepumi

Šokolādes kraukšķi

Safrāna un pistāciju īriss

Pistāciju trifeles

Rīsu paukšķi

Krēma īriss

Ziemassvētku cūciņas no marcipāna ar sarkano biešu krāsojumu

Īrisa konfektes ar vaniļu un grauzdētām mandelēm

Želejas konfektes

Franču nuga ar zemesriekstiem un pistācijām

Grauzdētas mandeles

Šokolādes praline

Šokolādes konfektes

Sniega bumbas

Konfektes “Mozart Bonbons”

Šeit jūs atradīsiet vēl citas Ziemassvētku gardumu receptes

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei.

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu.