Sastāvdaļas
200 g piena šokolādes
300 ml saldā krējuma
280 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
280 g Dansukker Tumšā sīrupa
100 g sviesta
15 g lakricas pulvera
Dekorēšanai
Sāls pārslas
Instrukcijas
Sasmalcina šokolādi.
Katliņā uzvāra saldo krējumu, muskovado niedru cukuru un sīrupu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai 123 °C, ik pa laikam apmaisot.
Verdošajā krējumā iemaisa šokolādi, sviestu un lakricas pulveri un vienmērīgi izmaisa. Mīklu lej ar cepampapīru izklātā 18x25 cm formā.
Pārkaisa ar sāls pārslām un liek ledusskapī sastingt apmēram 2-3 stundas. Sagriež gabaliņos. Uzglabā ledusskapī. Konfektes var ietīt papīriņos un noformēt kā Ziemassvētku dāvanu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.