Sastāvdaļas
200 g piena šokolādes
300 ml saldā krējuma
280 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
280 g Dansukker Tumšā sīrupa
100 g sviesta
15 g lakricas pulvera
Dekorēšanai
Sāls pārslas
Instrukcijas
Sasmalcina šokolādi.
Katliņā uzvāra saldo krējumu, muskovado niedru cukuru un sīrupu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai 123 °C, ik pa laikam apmaisot.
Verdošajā krējumā iemaisa šokolādi, sviestu un lakricas pulveri un vienmērīgi izmaisa. Mīklu lej ar cepampapīru izklātā 18x25 cm formā.
Pārkaisa ar sāls pārslām un liek ledusskapī sastingt apmēram 2-3 stundas. Sagriež gabaliņos. Uzglabā ledusskapī. Konfektes var ietīt papīriņos un noformēt kā Ziemassvētku dāvanu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.