Iecienītie
āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ābolu tako

Īrisa cepumi ar ābolu ievārījumu

Ābolu un plūmju ievārījums

Ābolu virtuļi

Kraukšķīgs ābolu pīrāgs

Ābolu biezenis ar timiānu

Ābolu stūrīši ar mandeļu pastu

Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām

Ābolu un vaniļas pīrāgi

Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām

Ābolu ievārījums ar karameļu garšu

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli ar mandeļu saldo masu

Viegli pagatavojama ābolkūka

Ābolu dzēriens

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Ābolu mafini ar drumstalām

Ābolu ievārījums ar ingveru

Ābolkūka bez glutēna

Ābolu želeja ar ābolu brendiju

Ābolu un siera kūka

Ābolu zupa

Cepti āboli ar vaniļas mērci

Pikantā ābolu un valriekstu kūka

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi

Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti

Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.