Sastāvdaļas
Kanēļa āboliem
3 āboli
2 ēdamkar. Dansukker niedru cukura
2 ēdamkar. kanēļa
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
Mīkstajam biskvītam
150 g sviesta istabas temperatūrā
120 g Dansukker pūdercukura
3 olas
180 g kviešu miltu
1 tējkar. cepamā pulvera
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
50 ml piena
Pildījumam
75 g sviesta
150 g mandeļu pastas
2 ēdamkar. piena
Glazūrai
240 g Dansukker pūdercukura
1 ēdamkar. svaigi spiestas citrona sulas
2 ēdamkar. ūdens
Dekorēšanai
60 g sakapātu grauzdētu mandeļu 
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.
Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež šķēlītes. Pievieno niedru cukuru, kanēli un vaniļas cukuru un kārtīgi samaisa.
Sagatavo mīkstā biskvīta mīklu. Sviestu sadrupina un sakuļ kopā ar pūdercukuru. Pa vienai mīklā iekuļ olas. Atsevišķā bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri un vaniļas cukuru. Iemaisa mīklā. Pievieno pienu.
Cepamo formu 20x25 cm izmērā ietauko, piepilda ar mīklu un pārklāj ar ābolu šķēlītēm. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 30 minūtes.
Sagatavo pildījumu. Sviestu izkausē, mandeļu pastu sadrupina, samaisa kopā un pievieno pienu. Sakuļ vienmērīgā masā un iepilda konditorejas tūtiņā.
Ābolu kūku izņem no cepeškrāsns un ļauj 5 minūtes atdzist. Ar nazi izveido nelielus atvērumus kūkas virspusē un iespiež tajos mandeļu piena maisījumu. Ļauj kūkai atdzist pilnībā.
Glazūras sastāvdaļas samaisa. Mandeles sakapā un apgrauzdē. Glazūru pārlej atdzisušai kūkai. Pārkaisa grauzdētās mandeļu skaidiņas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
			Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
			Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
			Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
			Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
			Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
			Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.