

Visas mūsu
receptes


Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...

Rabarberu pīrāgs

Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...

Vienkāršais rabarberu deserts

Panna cotta ar laimā marinētām ogām

Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...

Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...

Augļu salāti

Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...

Zemeņu uzputenis

Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm

Mazās siera kūciņas

Šokolādes fondants

Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu
Brīnišķīgs, mājās gatavots saldējums apliecinās jūsu rūpes u...

Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...

Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...

Vienkāršais zemeņu deserts
Zemenes ar laima sulu, krējuma krēms un pāri pārkaisīti šoko...

Sabajons

Diānas vasaras deserts

Kraukšķīgais ogu deserts

Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm

Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...

Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...

Klasiskās vafeles

Crème Brûlée

Aveņu suflē

Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...

Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...

Pavlova ar melleņu musu
Šis izsmalcinātais deserts ir gan vegāns, gan tradicionāls v...

Kūka krūzē

Īton Mess meringas krēms zviedru stilā
Eton mess ir klasisks angļu deserts, kurā apvienots svaigu o...

Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu

Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

Apelsīnu panna (clafuti)

Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētr...
36 no 104 receptes