Visas mūsu
receptes
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Mazās siera kūciņas
Šokolādes fondants
Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...
Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...
Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...
Ātrais aveņu uzpūtenis
Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...
Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...
Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...
Vienkāršais rabarberu deserts
Apelsīnu panna (clafuti)
Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm
Āboli ar mandeļu saldo masu
Cepeškrāsnī cepti āboli ar mandeļu un saldā krējuma mērci iz...
Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...
Kraukšķīgais ogu deserts
Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu
Šokolādes muss ar kazeņu biezeni
Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...
Klasiskās vafeles
Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu
Brīnišķīgs, mājās gatavots saldējums apliecinās jūsu rūpes u...
Safrāna panna cotta
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. ...
Plūmes rumā
Kūka krūzē
Diānas vasaras deserts
Saldā apelsīnu zupa
Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci
Šokolādīgs un maigs krēma pudiņš, kas papildināts ar kafijas...
Aveņu suflē
Šokolādes parfe ar apelsīniem
Mūsu šokolādes parfe ar apelsīniem tiek gatavots no tumšās š...
Kazeņu egnogs (olu kokteilis)
Rabarberu pīrāgs
36 no 105 receptes