

Visas mūsu
receptes


Rabarberu pīrāgs

Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...

Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...

Rabarberu ievārījums

Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...

Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...

Mazās siera kūciņas

Augļu salāti

Panna cotta ar laimā marinētām ogām

Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu
Brīnišķīgs, mājās gatavots saldējums apliecinās jūsu rūpes u...

Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm

Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...

Sabajons

Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...

Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...

Šokolādes fondants

Aveņu suflē

Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...

Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...

Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu

Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm

Klasiskās vafeles

Kūka krūzē

Buberts
Klasiska, vienkārša recepte, kas saglabājusies cauri gadiem....

Zemeņu uzputenis

Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...

Īton Mess meringas krēms zviedru stilā
Eton mess ir klasisks angļu deserts, kurā apvienots svaigu o...

Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...

Kraukšķīgais ogu deserts

Vienkāršais zemeņu deserts
Zemenes ar laima sulu, krējuma krēms un pāri pārkaisīti šoko...

Ābolu zupa
Ābolu ķīselis lieliski garšo, atsvaidzināts ar ledus kubiņie...

Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...

Crème Brûlée

Garšvielu cukurs
Cukurs ar dažādām garšām ir skaists dekors un garšu papildin...
36 no 104 receptes