Visas mūsu
receptes
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...
Mazās siera kūciņas
Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...
Šokolādes fondants
Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...
Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...
Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...
Vienkāršais rabarberu deserts
Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...
Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...
Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...
Āboli ar mandeļu saldo masu
Cepeškrāsnī cepti āboli ar mandeļu un saldā krējuma mērci iz...
Ātrais aveņu uzpūtenis
Aveņu suflē
Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm
Kraukšķīgais ogu deserts
Klasiskās vafeles
Plūmju pārsteigums
Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu
Šokolādes muss ar kazeņu biezeni
Apelsīnu panna (clafuti)
Sabajons
Bumbieri sīrupā
Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...
Safrāna panna cotta
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. ...
Kūka Pavlova
Kūka, ko pasniedz deserta trauciņos jeb dekonstruētā kūka, k...
Šokolādes parfe ar apelsīniem
Mūsu šokolādes parfe ar apelsīniem tiek gatavots no tumšās š...
Kazeņu egnogs (olu kokteilis)
Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētr...
Rabarberu pīrāgs
Ābolu zupa
Ābolu ķīselis lieliski garšo, atsvaidzināts ar ledus kubiņie...
36 no 105 receptes