Beļģu vafeles Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Pavlova ar mascarpone krēmu Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Parfe pamata recepte Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Veco laiku saldais ēdiens Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Ātrā vaniļas mērce Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Auzu pārslu kārtojums Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru Viegls un gaisīgs saldēdiens, kurā koši saspēlē krēma saldum... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci Šokolādīgs un maigs krēma pudiņš, kas papildināts ar kafijas... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Mazās pankūciņas Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Melleņu klimpas Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Cepti āboli ar vaniļas mērci Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Pavlova ar aveņu krēmu Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu Kūka, kurā ieguldītais laiks atmaksājas ar uzviju. Izsmalcin... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Vienkāršais zemeņu deserts Zemenes ar laima sulu, krējuma krēms un pāri pārkaisīti šoko... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Kardamona flāns Trauslie cepumi ar kardamonu ir gardi un kraukšķīgi. Jo īpaš... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Šokolādes parfe ar apelsīniem Mūsu šokolādes parfe ar apelsīniem tiek gatavots no tumšās š... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0