Sastāvdaļas
Panna cotta
500 ml trekna saldā krējuma
95 g Dansukker želejas cukura Multi
1/2 g safrāna (1 paciņa)
Kazeņu želeja
100 ml kazeņu sulas (apmēram 200 g kazeņu)
95 g Dansukker želejas cukura Multi
Dekorēšanai
Kazenes
Instrukcijas
Saldo krējumu ar želejas cukuru un safrānu uzkarsē un vāra pusminūti. Lej dekoratīvās glāzēs un ļauj atdzist vienu stundu.
Sagatavo kazeņu želeju. Ogas izberž caur sietu, lai atbrīvotos no kauliņiem. Sulu lej katliņā, pievieno želejas cukuru Multi un uzvāra. Mazliet atdzesē un, pirms želeja sākusi biezēt, pārlej to panna cottai. Ledusskapī atdzesē vēl vienu stundu. Dekorē ar svaigām ogām un kapātiem pistāciju riekstiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.