Sastāvdaļas
Panna cotta
500 ml trekna saldā krējuma
95 g Dansukker želejas cukura Multi
1/2 g safrāna (1 paciņa)
Kazeņu želeja
100 ml kazeņu sulas (apmēram 200 g kazeņu)
95 g Dansukker želejas cukura Multi
Dekorēšanai
Kazenes
Instrukcijas
Saldo krējumu ar želejas cukuru un safrānu uzkarsē un vāra pusminūti. Lej dekoratīvās glāzēs un ļauj atdzist vienu stundu.
Sagatavo kazeņu želeju. Ogas izberž caur sietu, lai atbrīvotos no kauliņiem. Sulu lej katliņā, pievieno želejas cukuru Multi un uzvāra. Mazliet atdzesē un, pirms želeja sākusi biezēt, pārlej to panna cottai. Ledusskapī atdzesē vēl vienu stundu. Dekorē ar svaigām ogām un kapātiem pistāciju riekstiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.