Sastāvdaļas
Panna cotta
500 ml trekna saldā krējuma
95 g Dansukker želejas cukura Multi
1/2 g safrāna (1 paciņa)
Kazeņu želeja
100 ml kazeņu sulas (apmēram 200 g kazeņu)
95 g Dansukker želejas cukura Multi
Dekorēšanai
Kazenes
Instrukcijas
Saldo krējumu ar želejas cukuru un safrānu uzkarsē un vāra pusminūti. Lej dekoratīvās glāzēs un ļauj atdzist vienu stundu.
Sagatavo kazeņu želeju. Ogas izberž caur sietu, lai atbrīvotos no kauliņiem. Sulu lej katliņā, pievieno želejas cukuru Multi un uzvāra. Mazliet atdzesē un, pirms želeja sākusi biezēt, pārlej to panna cottai. Ledusskapī atdzesē vēl vienu stundu. Dekorē ar svaigām ogām un kapātiem pistāciju riekstiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.