Safrāna panna cotta

Safrāna panna cotta

6 porcijas 30 minūtes + 2 stundas sabiezēšanai
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. Želejas cukurs ļauj pagatavot želejas, kas piemērotas veģetāriešiem. Tas sabiezē atdziestot, tāpēc deserts ir viegli un ātri pagatavojams.
Safrāna panna cotta
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Panna cotta

    • 500 ml trekna saldā krējuma
    • 95 g Dansukker želejas cukura Multi
    • 1/2 g safrāna (1 paciņa)

    Kazeņu želeja

    • 100 ml kazeņu sulas (apmēram 200 g kazeņu)
    • 95 g Dansukker želejas cukura Multi

    Dekorēšanai

    • Kazenes

    Saldo krējumu ar želejas cukuru un safrānu uzkarsē un vāra pusminūti. Lej dekoratīvās glāzēs un ļauj atdzist vienu stundu.

    Sagatavo kazeņu želeju. Ogas izberž caur sietu, lai atbrīvotos no kauliņiem. Sulu lej katliņā, pievieno želejas cukuru Multi un uzvāra. Mazliet atdzesē un, pirms želeja sākusi biezēt, pārlej to panna cottai. Ledusskapī atdzesē vēl vienu stundu. Dekorē ar svaigām ogām un kapātiem pistāciju riekstiem.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker

    ;