Saldās Ziemassvētku
dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm? Uzrīkojiet savā virtuvē rūķu darbnīcu un sajūtiet, kā rodas svētku sajūta, gatavojot un iepakojot dāvanas.

Citronu un ingvera marmelāde

Ziemassvētku kūka ar apelsīnu un mandelēm

“Buļļa acis”

Vīģu marmelāde ar muscovado cukuru

Zefīri ar sāļo karameli

Greipfrūtu marmelāde

Braunija maisījums burciņā

Šokolādes dzēriens ar mini zefīriņiem dāvanā

Ledus šokolāde

Safrāna un pistāciju īriss

Pistāciju trifeles

Snikera cepumi

Īrisa konfektes ar vaniļu un grauzdētām mandelēm

Sarkano greipfrūtu un klementīnu marmelāde

Konfektes “Mozart Bonbons”

Bezglutēna piparkūku cepumi

Karameles mērce

Smiltsērkšķu ogu ievārījums

Grauzdētas mandeles ar lakricu un sāli

Šokolādes praline

Vīģu ievārījums

Želejas konfektes

Cepumu maisījums burciņā

Apelsīnu krēms

Laima un ingvera ievārījums

Kūciņas uz kociņiem

Riekstu un karameļu cepumiņi

Etiķešu mašīna

Izveido skaistas etiķetes un galda kartes dažādās krāsās un formās.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.