Braunija maisījums burciņā

Pagatavošanai gatavs braunija maisījums burciņā būs lieliska dāvana Ziemassvētkos. Klāt pievienojiet braunija recepti, izdrukātu vai uzrakstītu uz lapas vai apsveikuma kartītes.

Apmēram 25 gabaliņi

Atzīme (6 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Burciņas pildījumam
120 g kviešu miltu 
2 g sāls
60 g kakao pulvera
190 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
130 g Dansukker baltā cukurniedru cukura
200 g tumšās šokolādes čipsu vai drupinātas šokolādes
100 g valriekstu

Citas sastāvdaļas
300 g sviesta
4 olas

Instrukcijas

Izvēlieties skaistu, nebojātu stikla burciņu. Piepildiet burciņu, sākot ar kviešu miltu un sāls kārtu. Pēc tam turpiniet ar kakao kārtu, brūno cukuru, pūdercukuru, šokolādes čipsiem vai drumstalām un sasmalcinātiem valriekstiem.

Uzlieciet vāku, pārsieniet ar dekoratīvu lentīti un uzrakstiet recepti uz etiķetes. Ziemassvētku dāvana gatava!

Braunija recepte

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Izkausē 300 g sviesta un pievieno stikla burkas augšējo kārtu ar valriekstiem un šokolādi. Maisa, līdz šokolāde izkususi. Pievieno pārējās sastāvdaļas no stikla burkas un samaisa vienmērīgā masā. Pa vienai iekuļ četras olas.

Ietauko cepamo formu 20x30 cm diametrā, izklāj ar cepampapīru un ielej tajā mīklu. Cep cepeškrāsns vidusdaļā apmēram 20-23 minūtes. Ļauj pilnībā atdzist.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.