Sastāvdaļas
Mandeļu pastai
180 g saldo mandeļu
120 g Dansukker pūdercukura
1-1,5 ēdamkar. ūdens
3-5 rūgtās mandeles
Mozart bonbons
100 g praline pastas
30 g lazdu riekstu
100 g tumšās šokolādes
Instrukcijas
Vispirms pagatavo mandeļu pastu. Saldās mandeles noblanšē, novelk miziņas un samaļ dzirnaviņās. Pievieno cukuru un ūdeni. Pierīvē rūgtās mandeles, papildus pievienojot dažus pilienus ūdens, ja masa kļūst pārāk bieza. Masu novieto ledusskapī uz vienu stundu.
Praline pastu un mandeļu pastu sadala 16 gabaliņos, rokās saplacina, vidū ievieto lazdu riekstu, maliņas aizloka ciet un saveļ bumbiņā. Tad saplacina mandeļu pastas gabaliņu, vidū ievieto praline bumbiņu, aizloka ciet maliņas un atkal saveltnē apaļā bumbiņā.
Šokolādi sadrupina un izkausē karstā ūdens peldē. Konfektes pa vienai iemērc šokolādē un novieto uz režģa vai pergamenta papīra nožūt.
Uzglabā vēsumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.