Pistāciju trifeles

Īsts Ziemassvētku kārums ar pistāciju riekstiem. Tumšais, piesātinātais muscovado cukurus papildina šokolādi ar dūmakainu, rūgtenu cukurniedru aromātu.

25 konfektes

PT25M

30 minūtes + 2 stundas atdzesēšanai

Atzīme (13 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

175 g tumšās šokolādes
80 g pistāciju riekstu
30 g sviesta
100 ml saldā krējuma
70 g Dansukker tumšā Muscovado cukura

Garšas dažādošanai
1 apelsīna miziņa, rīvēta

Dekorēšanai
Pistāciju rieksti, kapāti

Instrukcijas

Pistācijas un šokolādi smalki sakapā. Sviestu, krējumu un muscovado cukuru katliņā uzvāra. Pievieno šokolādi un maisa, līdz tā izkususi. Pievieno pistācijas un apelsīna miziņu, ja vēlas.

Trifeļu masu lej papīra groziņos. Dekorē ar pistāciju riekstiem. Uzglabā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.