Sastāvdaļas
Vienam maisiņam (4 porcijām)
25 g kakao pulvera
50 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
3 g Dansukker vaniļas cukura
30 g tumšās vai piena šokolādes čipsu vai drumstalu
20 g mini zefīriņi
Lielā dekorēšanas tūta vai celofāna konuss
Tievās pudeļbirstītes jebkurā krāsā (fotogrāfijā izmantotas zaļas)
Dekoratīvas pielīmējamas “actiņas”
Dzijas pušķīši degunam
Piederumi četrām tasītēm
1200 ml piena
200 ml putukrējuma
Dansukker Zeltainais sīrups
Instrukcijas
Bļodā sajauc kakao, cukuru un vaniļas cukuru un samaisa. Masu ber celofāna konusā. Pievieno šokolādes drumstalas un mini zefīriņus.
Maisiņa galu pagriež un sasien ar krāsainu pudeļbirstīti. Pielīmē “actiņas” un “degunu”.
Dzēriena pagatavošana: Tūtiņai nogriež tievo galiņu. Uzkarsē pienu un pa maisiņa caurumiņu ieber tajā šokolādes pulveri. Izmaisa, lai izkūst, un lej tasītēs. Virsū liek putukrējumu, pārkaisa šokolādes pogas un zefīrus un pārlej ar sīrupu.
Padoms!
Izveidojiet jauku etiķeti un piestipriniet dāvanu maisiņam.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.