Sastāvdaļas
Vienam maisiņam (4 porcijām)
25 g kakao pulvera
50 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
3 g Dansukker vaniļas cukura
30 g tumšās vai piena šokolādes čipsu vai drumstalu
20 g mini zefīriņi
Lielā dekorēšanas tūta vai celofāna konuss
Tievās pudeļbirstītes jebkurā krāsā (fotogrāfijā izmantotas zaļas)
Dekoratīvas pielīmējamas “actiņas”
Dzijas pušķīši degunam
Piederumi četrām tasītēm
1200 ml piena
200 ml putukrējuma
Dansukker Zeltainais sīrups
Instrukcijas
Bļodā sajauc kakao, cukuru un vaniļas cukuru un samaisa. Masu ber celofāna konusā. Pievieno šokolādes drumstalas un mini zefīriņus.
Maisiņa galu pagriež un sasien ar krāsainu pudeļbirstīti. Pielīmē “actiņas” un “degunu”.
Dzēriena pagatavošana: Tūtiņai nogriež tievo galiņu. Uzkarsē pienu un pa maisiņa caurumiņu ieber tajā šokolādes pulveri. Izmaisa, lai izkūst, un lej tasītēs. Virsū liek putukrējumu, pārkaisa šokolādes pogas un zefīrus un pārlej ar sīrupu.
Padoms!
Izveidojiet jauku etiķeti un piestipriniet dāvanu maisiņam.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti
Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.