Šokolādes dzēriens ar mini zefīriņiem dāvanā

Lieliska dāvana mazajiem. Saliec šokolādes dzēriena sastāvdaļas tūtiņā, izrotā un pasniedz! Lai pagatavotu karsto dzērienu, sajauc šokolādes pulvera, šokolādes un zefīru saturu ar pienu un baudi!

Atzīme (3 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Vienam maisiņam (4 porcijām)
25 g kakao pulvera
50 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
3 g Dansukker vaniļas cukura
30 g tumšās vai piena šokolādes čipsu vai drumstalu
20 g mini zefīriņi
Lielā dekorēšanas tūta vai celofāna konuss
Tievās pudeļbirstītes jebkurā krāsā (fotogrāfijā izmantotas zaļas)
Dekoratīvas pielīmējamas “actiņas”
Dzijas pušķīši degunam

Piederumi četrām tasītēm
1200 ml piena
200 ml putukrējuma 
Dansukker Zeltainais sīrups

Instrukcijas

Bļodā sajauc kakao, cukuru un vaniļas cukuru un samaisa. Masu ber celofāna konusā. Pievieno šokolādes drumstalas un mini zefīriņus.

Maisiņa galu pagriež un sasien ar krāsainu pudeļbirstīti. Pielīmē “actiņas” un “degunu”.

Dzēriena pagatavošana: Tūtiņai nogriež tievo galiņu. Uzkarsē pienu un pa maisiņa caurumiņu ieber tajā šokolādes pulveri. Izmaisa, lai izkūst, un lej tasītēs. Virsū liek putukrējumu, pārkaisa šokolādes pogas un zefīrus un pārlej ar sīrupu.

Padoms!
Izveidojiet jauku etiķeti  un piestipriniet dāvanu maisiņam.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.