Želejas konfektes - Receptes

Želejas konfektes

15 gab. 40 min + 1 diena.
Želejas konfektes
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 500 g ogu pēc izvēles (saldētas) vai 200 g sulas
  • 190 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 50 ml glikozes sīrupa
  • 100 ml ūdens
  • Eļļa formiņu ietaukošanai
  • Dansukker ekoloģiskais cukurs pārkaisīšanai

Ogas katliņā uzkarsē, bet nevāra. Kad ogas apšķīdušas, tās izberž caur sietu. 200 g ogu sulas lej tīrā katliņā, pievieno ievārījuma cukuru sīrupu un ūdeni. Vāra uz nelielas uguns, līdz masa sasniedz 120 °C temperatūru.

Silikona formiņas, piemēram ledus klucīšu gatavošanai, ietauko ar eļļu un ielej sulas masu. Atdzesē istabas temperatūrā 24 stundas. Gatavos kubiņus izber uz cukura kārtas, apviļā, lai tie nesaliptu, un uzglabā cieši noslēgtā traukā sausā vietā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;