Sastāvdaļas
1/4 no cepešpannas kūkas
10 cepumu „Digestive”
75 g Filadelfijas siera
30 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
200 g šokolādes (jebkādas)
kūku rotājumi
koka kociņi (cukurgailīšu)
Instrukcijas
Jaunākais modes kliedziens ASV ir mazas, mīkstas, greznas kūciņas uz kociņiem. Piedāvājam savu variantu, kā pagatavot šīs kūciņas uz kociņiem.
Kociņus sadala uz pusēm un ieliek ūdenī. Kūku sadrupina smalkās drumstalās. Cepumus sadrupina un sajauc ar kūkas drumstalām. Iemaisa iekšā sieru un Muscovado cukuru. No maisījuma izveido vēlamā lieluma bumbiņas, saliek uz šķīvja un liek ledusskapī. Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Vienu kociņa galu iemērc šokolādē un liek atdzist (var izmantot, piemēram, bļodu ar rīsiem, kuros iespraust kociņus). Kad šokolāde nožuvusi, kociņus sasprauž bumbiņās un tās iegremdē šokolādē. Var pārkaisīt ar kūku rotājumiem (vai apviļāt tajos). Noliek atdzist. Glabā vēsā vietā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu burvība
Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.