Sastāvdaļas
Stikla burka, dekoratīva aukliņa, instrukcija lietotājam
Burciņas saturs
150 g miltu
75 g auzu pārslu
2 1/2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 1/2 tējkar. cepamā pulvera
225 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
Garšai
30 g žāvētu melleņu vai brūkleņu
45 g baltas šokolādes podziņas
45 g tumšās šokolādes podziņas
30 g rozīnes
1 tējkar. kanēļa cukura
Instrukcijas
Visas sastāvdaļas kārto burciņā kārtām. Pamatā liek maisījumu no miltiem, cepamā pulvera un vaniļas cukura. Pārklāj ar cukura kārtu un auzu pārslām. Virspusē – ogas un šokolāde.
Instrukcija lietotājam
Uzkarsē krāsni līdz 200°C.
Sakuļ 225 g sviesta un 1 lielu olu. Pievieno burciņas saturu un sastrādā mīklā. No mīklas veido bumbiņas un kārto tās uz cepamā papīra, viegli piespiežot.
Cep krāsns vidējā daļā 10-15 minūtes, līdz cepumi iegūst zeltainu krāsu. Atdzesē uz pannas. Labu veiksmi!
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu burvība
Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.