Cepumu maisījums burciņā

25 gab.

Atzīme (39 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Stikla burka, dekoratīva aukliņa, instrukcija lietotājam

Burciņas saturs
150 g miltu
75 g auzu pārslu
2 1/2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 1/2 tējkar. cepamā pulvera
225 g Dansukker gaišā Muscovado cukura

Garšai
30 g žāvētu melleņu vai brūkleņu
45 g baltas šokolādes podziņas
45 g tumšās šokolādes podziņas
30 g rozīnes
1 tējkar. kanēļa cukura

Instrukcijas

Visas sastāvdaļas kārto burciņā kārtām. Pamatā liek maisījumu no miltiem, cepamā pulvera un vaniļas cukura. Pārklāj ar cukura kārtu un auzu pārslām. Virspusē – ogas un šokolāde.

Instrukcija lietotājam
Uzkarsē krāsni līdz 200°C.
Sakuļ 225 g sviesta un 1 lielu olu. Pievieno burciņas saturu un sastrādā mīklā. No mīklas veido bumbiņas un kārto tās uz cepamā papīra, viegli piespiežot.
Cep krāsns vidējā daļā 10-15 minūtes, līdz cepumi iegūst zeltainu krāsu. Atdzesē uz pannas. Labu veiksmi!

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.