Sastāvdaļas
Pralinē konfekšu formiņas
Karameles pildījumam
150 ml saldā krējuma
45 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
Glazūrai
150 g tumšās šokolādes
Ieteikumi garšas papildinājumam
• 50 g ”turku piparu” (lakricas konfektes)
• 1,25 tējkar. piparmētru pulvera
• 1 g safrāna
• 2 tējkar. malta kanēļa
• 2 tējkar. malta kardamona
Instrukcijas
Pannā ar biezu dibenu izkausē un uzvāra cukuru, sīrupu un saldo krējumu. Vāra, līdz izveidojas bieza karameles mērce, apmēram 10 minūtes. Mazliet atdzesē.
Šokolādi sadrupina un izkausē ūdens peldē.
Praline formiņas izklāj ar kausēto šokolādi un atdzesē ledusskapī. Pēc tam izklāj otru šokolādes kārtu un atkal liek ledusskapī, līdz šokolāde pilnībā sastingusi. Atlikušo šokolādi pilda dekorēšanas tūtā.
Izvēlas pildījumu. Ja izvēlēti turku pipari vai safrāns, tad smalcināšanai izmanto piestiņu.
Izvēlētās garšvielas pievieno karameles krēmam un iepilda to dekorēšanas tūtā. Pildījumu iespiež šokolādes konfektēs, līdz paliek 1/3 tilpuma brīva. Atlikušo daļu piepilda ar izkausēto šokolādi.
Atdzesē un izņem no formiņām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?