“Buļļa acis”

Bez cepšanas gatavojamas, vienkāršas un supergardas konfektes, kas noderēs tikpat labi Ziemassvētkos, kā Halovīnā vai jebkurā citā priecīgā brīdī.

35 gabali

PT1H

70 minūtes

Atzīme (4 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

360 g zemesriekstu sviesta
110 g sviesta
250 g Dansukker pūdercukura
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 šķipsniņa sāls

Dekoram
apmēram 400 g šokolādes

Instrukcijas

Zemesriekstu sviestu un sviestu istabas temperatūrā saputo līdz krēmveida konsistencei. Pievieno pūdercukuru, muskovado cukuru un sāli un sakuļ. Novieto ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm.

Mīklu sarullē 35 bumbiņās un izklāj uz pergamenta loksnes. Novieto saldētavā uz apmēram 20 minūtēm.

Tikmēr ūdens peldē izkausē šokolādi. Bumbiņas izņem no saldētavas, katrā iedur zobu bakstāmo un iemērc šokolādē, atstājot nelielu laukumu augšpusē nepārklātu.

Zobu bakstāmos izņem no bumbiņām un nedaudz piespiež ar karoti, lai izlīdzinātu virsmu. Novieto sastingt ledusskapī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.