Sastāvdaļas
360 g zemesriekstu sviesta
110 g sviesta
250 g Dansukker pūdercukura
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 šķipsniņa sāls
Dekoram
apmēram 400 g šokolādes
Instrukcijas
Zemesriekstu sviestu un sviestu istabas temperatūrā saputo līdz krēmveida konsistencei. Pievieno pūdercukuru, muskovado cukuru un sāli un sakuļ. Novieto ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm.
Mīklu sarullē 35 bumbiņās un izklāj uz pergamenta loksnes. Novieto saldētavā uz apmēram 20 minūtēm.
Tikmēr ūdens peldē izkausē šokolādi. Bumbiņas izņem no saldētavas, katrā iedur zobu bakstāmo un iemērc šokolādē, atstājot nelielu laukumu augšpusē nepārklātu.
Zobu bakstāmos izņem no bumbiņām un nedaudz piespiež ar karoti, lai izlīdzinātu virsmu. Novieto sastingt ledusskapī.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.