Sastāvdaļas
360 g zemesriekstu sviesta
110 g sviesta
250 g Dansukker pūdercukura
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 šķipsniņa sāls
Dekoram
apmēram 400 g šokolādes
Instrukcijas
Zemesriekstu sviestu un sviestu istabas temperatūrā saputo līdz krēmveida konsistencei. Pievieno pūdercukuru, muskovado cukuru un sāli un sakuļ. Novieto ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm.
Mīklu sarullē 35 bumbiņās un izklāj uz pergamenta loksnes. Novieto saldētavā uz apmēram 20 minūtēm.
Tikmēr ūdens peldē izkausē šokolādi. Bumbiņas izņem no saldētavas, katrā iedur zobu bakstāmo un iemērc šokolādē, atstājot nelielu laukumu augšpusē nepārklātu.
Zobu bakstāmos izņem no bumbiņām un nedaudz piespiež ar karoti, lai izlīdzinātu virsmu. Novieto sastingt ledusskapī.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.