Riekstu un karameļu cepumiņi

Apmēram 25-30 cepumiņi

PT55M

50 minūtes

Atzīme (5 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

125 g sviesta istabas temperatūrā
60 g Dansukker pūdercukura
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 šķipsniņas sāls
1 olas baltums
150 g kviešu miltu

Pildījumam
20 g sviesta
1 ēdamkar. glikozes sīrupa
1,5 ēdamkar. Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura
30 g kapātu mandeļu

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 190 °C.

Sviestu, pūdercukuru, vaniļas cukuru un sāli sakuļ. Pievieno olu un miltus un samīca viendabīgā masā.

Mīklas gabalu sadala divās daļās, un katru sarullē apmēram 2 cm resnā rullī. Rulli novieto uz cepampapīra, mazliet piespiež un izveido nelielu iedobi vidū visa ruļļa garumā. Novieto vēsumā, kamēr gatavo pildījumu.

Visas pildījuma sastāvdaļas izkausē nelielā temperatūrā. Izlej uz silikona paliktņa vai ietaukota cepampapīra un ļauj atdzist.

Pildījumu sarullē divās “desiņās” un iekārto tās mīklas ruļļa iedobēs.

Cepumus cep 8–10 minūtes. Izņem no krāsns un nekavējoties sagriež gabaliņos. Atdzesē.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.