Riekstu un karameļu cepumiņi

Apmēram 25-30 cepumiņi

PT55M

50 minūtes

Atzīme (5 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

125 g sviesta istabas temperatūrā
60 g Dansukker pūdercukura
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 šķipsniņas sāls
1 olas baltums
150 g kviešu miltu

Pildījumam
20 g sviesta
1 ēdamkar. glikozes sīrupa
1,5 ēdamkar. Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura
30 g kapātu mandeļu

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 190 °C.

Sviestu, pūdercukuru, vaniļas cukuru un sāli sakuļ. Pievieno olu un miltus un samīca viendabīgā masā.

Mīklas gabalu sadala divās daļās, un katru sarullē apmēram 2 cm resnā rullī. Rulli novieto uz cepampapīra, mazliet piespiež un izveido nelielu iedobi vidū visa ruļļa garumā. Novieto vēsumā, kamēr gatavo pildījumu.

Visas pildījuma sastāvdaļas izkausē nelielā temperatūrā. Izlej uz silikona paliktņa vai ietaukota cepampapīra un ļauj atdzist.

Pildījumu sarullē divās “desiņās” un iekārto tās mīklas ruļļa iedobēs.

Cepumus cep 8–10 minūtes. Izņem no krāsns un nekavējoties sagriež gabaliņos. Atdzesē.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.