Safrāna bounty

Sulīgs un bagātīgs kārums ar safrānu un kokosriekstu, ieskauts šokolādes “kažokā”. Lieliska dāvana Ziemassvētkos vai našķis, ar ko pacienāt draugus.

Apmēram 16 gabaliņi

PT50M
PT1H
Ziemassvētku gardumi

50 min + 1 stunda saldētavā

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

50 g sviesta
1 paciņa safrāna
120-140 g kokosriekstu skaidiņu
60 g Dansukker pūdercukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
50 ml saldā krējuma

Glazūrai
300 g tumšās šokolādes

Instrukcijas

Sviestu izkausē un pievieno tam safrānu. Tad iemaisa atlikušās sastāvdaļas. Atdzesē ledusskapī apmēram 30 minūtes.

Atdzisušo masu formē pirksta biezuma blokos 4 cm garumā, tos novieto saldētavā uz apmēram 20 minūtes.

Ūdens peldē izkausē šokolādi. Atdzisušos gabaliņus apmērcē izkausētajā šokolādē un nedaudz apžāvē. Tad pārkaisa ar šokolādes skaidiņām un ļauj sastingt vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.