Citronu un ingvera marmelāde

Brīnišķīgi skābena citronu marmelāde ar jauku spēcīgu ingvera pieskārienu. Šī citronu un ingvera marmelāde ir lieliski piemērota uz siera plates.

1 burciņa

PT25M

30 minūtes

Atzīme (34 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

3 lieli citroni (apmēram 150 g)
1 citrona miza
15 g svaigas ingvera saknes
50 ml ūdens
150 g Dansukker ievārījuma cukura

Instrukcijas

Citronus nomazgā, norīvē viena citrona mizu, visus citronus nomizo un izgriež mīkstumu. Noņem arī visu balto serdi un sagriež daiviņas mazos gabaliņos.

Nomizo un sarīvē ingveru. Katliņā liek mīkstumu, citrona miziņu un ingveru, pielej ūdeni un uzvāra.

Pievieno ievārījuma cukuru un maisot vāra uz lēnas uguns 7-9 minūtes. Marmelādi lej tīrās, izkarsētās burciņās, cieši aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.