Bezglutēna piparkūku cepumi

120 cepumi

PT1H

1,3 stundas

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

120 g saldo mandeļu
200 g sviesta
110 g Dansukker Farīna cukura
140 g Dansukker Zeltainā sīrupa
2 tējkar. malta kanēļa
2 tējkar. malta ingvera
1 tējkar. malta kardamona
1 tējkar. maltu krustnagliņu
1 tējkar. pārtikas sodas
150 g kartupeļu cietes
210 g bezglutēna miltu

Dekorēšanai
75 g tumšās šokolādes

Instrukcijas

Mandeles noblanšē, novelk miziņas un sakapā.

Sviestu, farīna cukuru un sīrupu samaisa, pievieno arī garšvielas un mandeles.

Sodu un bezglutēna miltus samaisa atsevišķā bļodā, tad pievieno mīklai. Novieto vēsumā uz 20 minūtēm.

Darba virsmu pārkaisa ar kartupeļu cieti. Mīklu sadala divās daļās un izrullē veltņa formā. Katru ietin pārtikas plēvē un novieto ledusskapī uz 30 minūtēm.

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Atvēsināts mīklas ruļļus sagriez plānās sloksnītēs, katru kārtojot uz cepampannas, kas izklāta ar pergamenta papīru. Cep krāsns vidējā daļā 10-12 minūtes.

Šokolādi izkausē un pārlej cepumiem, kad tie atdzisuši.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.