Karameles mērce
Šī karameles mērce gatavota pēc klasiskās receptes - ar sviestu un saldo krējumu, taču izmantots Muscovado cukurs garsas bagātīgumam un dzidrais sīrups, kas nodrošina mērces vijīgumu. Karamees mērcei pēc izvēles var pievienot dažādas garšas, piemēram, sarkanos piparus, lakricas pulveri vai piparmētru konfektes. Garšo labi kopā ar saldējumu, tortēm un desertiem.
Sastāvdaļas
190 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
3 ēdamkar. Dansukker dzidrā vai glikozes sīrupa
30 g sviesta
200 ml saldā krējuma
Garšas dažādošanai
50 g lakricas pulvera
50 g piparmētru konfekšu
Instrukcijas
Cukuru, sīrupu un sviestu liek katliņā ar biezu dibenu. Vāra apmēram 2 minūtes, līdz masa sāk biezēt. Palēnām, uzmanīgi, lai nešļakstītos, iemaisa saldo krējumu un izvēlēto garšvielu. Vāra vēl apmēram 4 minūtes. Lej tīrā, izkarsētā stikla burciņā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?