Karameles mērce

Šī karameles mērce gatavota pēc klasiskās receptes - ar sviestu un saldo krējumu, taču izmantots Muscovado cukurs garsas bagātīgumam un dzidrais sīrups, kas nodrošina mērces vijīgumu. Karamees mērcei pēc izvēles var pievienot dažādas garšas, piemēram, sarkanos piparus, lakricas pulveri vai piparmētru konfektes. Garšo labi kopā ar saldējumu, tortēm un desertiem.

0,5 litri

PT25M

20 minūtes

Atzīme (43 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

190 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
3 ēdamkar. Dansukker dzidrā vai glikozes sīrupa
30 g sviesta
200 ml saldā krējuma

Garšas dažādošanai
50 g lakricas pulvera
50 g piparmētru konfekšu

Instrukcijas

Cukuru, sīrupu un sviestu liek katliņā ar biezu dibenu. Vāra apmēram 2 minūtes, līdz masa sāk biezēt. Palēnām, uzmanīgi, lai nešļakstītos, iemaisa saldo krējumu un izvēlēto garšvielu. Vāra vēl apmēram 4 minūtes. Lej tīrā, izkarsētā stikla burciņā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.