Īrisa konfektes ar vaniļu un grauzdētām mandelēm

Apmēram 20 gab.

PT55M

1 stunda

Atzīme (17 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

175 g Dansukker gaišā sīrupa
180 g Dansukker cukurniedru cukura
200 ml trekna saldā krējuma
80 g sviesta
3 g vaniļas cukura
100 g sālītu grauzdētu mandeļu

Veidnes iemiltošanai kukurūzas vai kartupeļu ciete

Instrukcijas

Cepamformā (20x30 cm) ieklāj cepampapīru un iemilto ar cieti, izkaisot to caur sietiņu.
Visas konfekšu sastāvdaļas katliņā samaisa un uzkarsē līdz 125°C. Tad pievieno grauzdētas mandeles, izmaisa vēlreiz un lej masu sagatavotajā veidnē. Novieto vēsumā, lai sastingst (apmēram 6 līdz 2 stundas). Gatavo īrisu izņem no veidnes, sagriež gabaliņos un katru gabaliņu ietin konfekšu papīriņā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.