Sastāvdaļas
175 g Dansukker gaišā sīrupa
180 g Dansukker cukurniedru cukura
200 ml trekna saldā krējuma
80 g sviesta
3 g vaniļas cukura
100 g sālītu grauzdētu mandeļu
Veidnes iemiltošanai kukurūzas vai kartupeļu ciete
Instrukcijas
Cepamformā (20x30 cm) ieklāj cepampapīru un iemilto ar cieti, izkaisot to caur sietiņu.
Visas konfekšu sastāvdaļas katliņā samaisa un uzkarsē līdz 125°C. Tad pievieno grauzdētas mandeles, izmaisa vēlreiz un lej masu sagatavotajā veidnē. Novieto vēsumā, lai sastingst (apmēram 6 līdz 2 stundas). Gatavo īrisu izņem no veidnes, sagriež gabaliņos un katru gabaliņu ietin konfekšu papīriņā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?