Sastāvdaļas
175 g Dansukker gaišā sīrupa
180 g Dansukker cukurniedru cukura
200 ml trekna saldā krējuma
80 g sviesta
3 g vaniļas cukura
100 g sālītu grauzdētu mandeļu
Veidnes iemiltošanai kukurūzas vai kartupeļu ciete
Instrukcijas
Cepamformā (20x30 cm) ieklāj cepampapīru un iemilto ar cieti, izkaisot to caur sietiņu.
Visas konfekšu sastāvdaļas katliņā samaisa un uzkarsē līdz 125°C. Tad pievieno grauzdētas mandeles, izmaisa vēlreiz un lej masu sagatavotajā veidnē. Novieto vēsumā, lai sastingst (apmēram 6 līdz 2 stundas). Gatavo īrisu izņem no veidnes, sagriež gabaliņos un katru gabaliņu ietin konfekšu papīriņā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.