Sastāvdaļas
Panna cotta
400 ml saldā krējuma
95 g Dansukker želejas cukura “Multi”
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
Marinētas ogas
200 g ogu pēc izvēles
1 laima sula un miziņa
40 g Dansukker Demerara cukura
2 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
Instrukcijas
Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra (30 sekundes), salej mazos trauciņos un atdzesē.
Ogas noskalo, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un laima sulu un rīvētu miziņu. Atstāj, līdz cukurs izšķīdis.
Pirms pasniegšanas ogu mērci pārlej desertam.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.