Sastāvdaļas
Šokolādes musam
150 g tumšās šokolādes
4 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
300 ml saldā krējuma
3 olas
Krēmsiera kārtai
200 g krēmsiera
60 g Dansukker pūdercukura
2 ēdamkar. citronu krēma
Marinētajām zemenēm
150 g zemeņu
1 laima miziņa un sula
2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
6-8 cepumi Digestive
Instrukcijas
Šokolādes musa pagatavošana
Šokolādi izkausē ūdens peldē un pievieno Tumšo sīrupu. Saldo krējumu saputo. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sakuļ stingrās putās. Olu dzeltenumus sakuļ un iemaisa šokolādē. Šokolādi iemaisa putukrējumā. Iecilā olu baltumus. Atdzesē ledusskapī.
Krēmsiera kārtas pagatavošana
Visas sastāvdaļas sakuļ vienmērīgā masa.
Zemeņu sagatavošana
Zemenes nomazgā, atdala no kauslapiņām un sagriež gabaliņos. Pievieno laima sulu, sarīvēto miziņu un Tumšo sīrupu.
Digestive cepumus sadrupina. Glāzes kārtām liek šokolādes musu, krēmsiera kārtu, ogas un cepumus. Kā pēdējo kārtu liek ogas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.