Diānas vasaras deserts

4 porcijas

2 stundas

Atzīme (6 gab)

Sastāvdaļas

Šokolādes musam
150 g tumšās šokolādes
4 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
300 ml saldā krējuma
3 olas

Krēmsiera kārtai
200 g krēmsiera
60 g Dansukker pūdercukura
2 ēdamkar. citronu krēma

Marinētajām zemenēm
150 g zemeņu
1 laima miziņa un sula
2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa

6-8 cepumi Digestive

Instrukcijas

Šokolādes musa pagatavošana
Šokolādi izkausē ūdens peldē un pievieno Tumšo sīrupu. Saldo krējumu saputo. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sakuļ stingrās putās. Olu dzeltenumus sakuļ un iemaisa šokolādē.  Šokolādi iemaisa putukrējumā. Iecilā olu baltumus. Atdzesē ledusskapī.

Krēmsiera kārtas pagatavošana
Visas sastāvdaļas sakuļ vienmērīgā masa.

Zemeņu sagatavošana
Zemenes nomazgā, atdala no kauslapiņām un sagriež gabaliņos. Pievieno laima sulu, sarīvēto miziņu un Tumšo sīrupu.

Digestive cepumus sadrupina. Glāzes kārtām liek šokolādes musu, krēmsiera kārtu, ogas un cepumus. Kā pēdējo kārtu liek ogas.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi

Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti

Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.