Diānas vasaras deserts

4 porcijas

2 stundas

Atzīme (23 gab)

Sastāvdaļas

Šokolādes musam
150 g tumšās šokolādes
4 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
300 ml saldā krējuma
3 olas

Krēmsiera kārtai
200 g krēmsiera
60 g Dansukker pūdercukura
2 ēdamkar. citronu krēma

Marinētajām zemenēm
150 g zemeņu
1 laima miziņa un sula
2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa

6-8 cepumi Digestive

Instrukcijas

Šokolādes musa pagatavošana
Šokolādi izkausē ūdens peldē un pievieno Tumšo sīrupu. Saldo krējumu saputo. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sakuļ stingrās putās. Olu dzeltenumus sakuļ un iemaisa šokolādē.  Šokolādi iemaisa putukrējumā. Iecilā olu baltumus. Atdzesē ledusskapī.

Krēmsiera kārtas pagatavošana
Visas sastāvdaļas sakuļ vienmērīgā masa.

Zemeņu sagatavošana
Zemenes nomazgā, atdala no kauslapiņām un sagriež gabaliņos. Pievieno laima sulu, sarīvēto miziņu un Tumšo sīrupu.

Digestive cepumus sadrupina. Glāzes kārtām liek šokolādes musu, krēmsiera kārtu, ogas un cepumus. Kā pēdējo kārtu liek ogas.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ievārījumu un marmelādes

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Saldējums ar ievārījumu un cepumiem

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Rabarberu un zemeņu siera kūka

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Rabarberu limonāde

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Cienā ar slāpes remdējošiem dzērieniem vasaras karstumā! Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.