

Visas mūsu
receptes


Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...

Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...

Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...

Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...

Panna cotta ar laimā marinētām ogām

Mazās siera kūciņas

Šokolādes fondants

Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...

Ātrais aveņu uzpūtenis

Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...

Vienkāršais rabarberu deserts

Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...

Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...

Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...

Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...

Plūmju pārsteigums

Šokolādes muss ar kazeņu biezeni

Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...

Āboli ar mandeļu saldo masu
Cepeškrāsnī cepti āboli ar mandeļu un saldā krējuma mērci iz...

Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm

Apelsīnu panna (clafuti)

Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...

Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...

Ķiršu tiramisu

Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu

Kūka krūzē

Ātrie spāņu virtuļi (churros) ar citrona krēmu
Ātrie spāņu virtuļi ir spāņu konditorejas izstrādājums, kas ...

Safrāna panna cotta
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. ...

Kraukšķīgais ogu deserts

Diānas vasaras deserts

Bumbieri sīrupā

Aveņu suflē

Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci
Šokolādīgs un maigs krēma pudiņš, kas papildināts ar kafijas...

Persiku un riekstu deserts ar šampanieša mērci

Plūmes rumā

Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu
Brīnišķīgs, mājās gatavots saldējums apliecinās jūsu rūpes u...

Šokolādes parfe ar apelsīniem
Mūsu šokolādes parfe ar apelsīniem tiek gatavots no tumšās š...

Garšvielu cukurs
Cukurs ar dažādām garšām ir skaists dekors un garšu papildin...

Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētr...

Rabarberu pīrāgs

Crème Brûlée

Saldā apelsīnu zupa

Panna cotta Dansukker garša

Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu
Kūka, kurā ieguldītais laiks atmaksājas ar uzviju. Izsmalcin...

Kazeņu egnogs (olu kokteilis)

Sabajons

Ābolu zupa
Ābolu ķīselis lieliski garšo, atsvaidzināts ar ledus kubiņie...

Kardamona kēksiņi ar rumā vārītiem bumbieriem
Šie gardumiņi atgādina rūķīšus, vai ne? Kardamons ir vienmēr...

Klasiskās vafeles

Buberts
Klasiska, vienkārša recepte, kas saglabājusies cauri gadiem....

Šampanieša panna cotta
Piemērots gan Jaungada svinībām, gan citam priecīgam notikum...

Kūka Pavlova
Kūka, ko pasniedz deserta trauciņos jeb dekonstruētā kūka, k...

Rabarberu ievārījums

Vafeles ar sāļo karameli, banāniem un ogām

Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm

Mazie aveņu siera groziņi
Gana ātri un vienkārši - cepumu mīklas groziņi ar biezpiena ...

Vasarīgs cepumu, saldējuma un putukrējuma kārtojums

Saldie Ambrozija salāti ar pašu gatavotiem maršmeloviem
Ābolu salāti no visa veida āboliem - parastiem, granātiem un...

Vasaras saldā zupa
Aukstā zupa vasarā no augļiem un ogām! Pasniedz saldo ēdienu...

Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām

Zemeņu uzputenis

Panna Cotta ar ledenēm

Pavlova ar melleņu musu
Šis izsmalcinātais deserts ir gan vegāns, gan tradicionāls v...

Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru
Viegls un gaisīgs saldēdiens, kurā koši saspēlē krēma saldum...

Marakujas augļu kūkas deserts
Izcils, vienkāršs Lieldienu deserts – marakujas augļu kūka g...

Ābolu tako
Pagatavo šo spānisko uzkodu ar ābolu biezeni un vaniļas masc...

Crème brûlée cepumi
Miniatūrs creme-brulee deserts cepuma formā.

Bazilika Panna Cotta ar šokolādes kūku

Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

Mazās safrāna pankūciņas
Koši dzeltenas, zeltaini kraukšķīgu maliņu, kas liek siekalā...

Pavlovas “kronis” ar greipfrūtu krēmu
Debešķīgs, viegli gaisīgs olbaltuma cepums, ko papildina skā...
72 no 105 receptes