Visas mūsu
receptes
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...
Mazās siera kūciņas
Šokolādes fondants
Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...
Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...
Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...
Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...
Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...
Ātrais aveņu uzpūtenis
Vienkāršais rabarberu deserts
Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...
Āboli ar mandeļu saldo masu
Cepeškrāsnī cepti āboli ar mandeļu un saldā krējuma mērci iz...
Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm
Šokolādes muss ar kazeņu biezeni
Apelsīnu panna (clafuti)
Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...
Kraukšķīgais ogu deserts
Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu
Ābolu zupa
Ābolu ķīselis lieliski garšo, atsvaidzināts ar ledus kubiņie...
Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...
Safrāna panna cotta
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. ...
Klasiskās vafeles
Bumbieri sīrupā
Kūka krūzē
Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētr...
Plūmes rumā
Aveņu suflē
Mazie aveņu siera groziņi
Gana ātri un vienkārši - cepumu mīklas groziņi ar biezpiena ...
Šokolādes parfe ar apelsīniem
Mūsu šokolādes parfe ar apelsīniem tiek gatavots no tumšās š...
Rabarberu pīrāgs
Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu
Brīnišķīgs, mājās gatavots saldējums apliecinās jūsu rūpes u...
Diānas vasaras deserts
Kūka Pavlova
Kūka, ko pasniedz deserta trauciņos jeb dekonstruētā kūka, k...
Sabajons
Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci
Šokolādīgs un maigs krēma pudiņš, kas papildināts ar kafijas...
Buberts
Klasiska, vienkārša recepte, kas saglabājusies cauri gadiem....
Plūmju pārsteigums
Ātrie spāņu virtuļi (churros) ar citrona krēmu
Ātrie spāņu virtuļi ir spāņu konditorejas izstrādājums, kas ...
Kazeņu egnogs (olu kokteilis)
Šampanieša panna cotta
Piemērots gan Jaungada svinībām, gan citam priecīgam notikum...
Saldā apelsīnu zupa
Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...
Vafeles ar sāļo karameli, banāniem un ogām
Garšvielu cukurs
Cukurs ar dažādām garšām ir skaists dekors un garšu papildin...
Crème Brûlée
Pavlova ar melleņu musu
Šis izsmalcinātais deserts ir gan vegāns, gan tradicionāls v...
Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu
Kūka, kurā ieguldītais laiks atmaksājas ar uzviju. Izsmalcin...
Panna Cotta ar ledenēm
Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm
Saldie Ambrozija salāti ar pašu gatavotiem maršmeloviem
Ābolu salāti no visa veida āboliem - parastiem, granātiem un...
Panna cotta Dansukker garša
Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām
Zemeņu uzputenis
Ķiršu tiramisu
Bazilika Panna Cotta ar šokolādes kūku
Vienkāršais zemeņu deserts
Zemenes ar laima sulu, krējuma krēms un pāri pārkaisīti šoko...
Plūmju kompots pasniegšanai ar sieru
Vasarīgs cepumu, saldējuma un putukrējuma kārtojums
Panna cotta gredzens ar ogām
Šokolādes pudiņš ar ķiršu mērci
Bezē cepumu deserts ar zemenēm
Persiku un riekstu deserts ar šampanieša mērci
Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti
Grilēts biskvīta deserts ar plūškoka krēmu
Vai zināji, ka saldo var pagatavot arī grilā? Izmēģini un pa...
Ābolu kokosa kūka
Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu
Plānās pankūkas brokastīs - kas gan var būt labāks par šo! K...
Augļu zupa
72 no 105 receptes