Visas mūsu
receptes
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...
Mazās siera kūciņas
Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...
Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...
Šokolādes fondants
Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...
Klasiskās vafeles
Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...
Vienkāršais rabarberu deserts
Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...
Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...
Aveņu suflē
Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...
Āboli ar mandeļu saldo masu
Cepeškrāsnī cepti āboli ar mandeļu un saldā krējuma mērci iz...
Kraukšķīgais ogu deserts
Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm
Plūmju pārsteigums
Sabajons
Safrāna panna cotta
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. ...
Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu
Ātrais aveņu uzpūtenis
Bumbieri sīrupā
Šokolādes muss ar kazeņu biezeni
Kazeņu egnogs (olu kokteilis)
Diānas vasaras deserts
Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētr...
Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu
Brīnišķīgs, mājās gatavots saldējums apliecinās jūsu rūpes u...
Kūka krūzē
Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...
Rabarberu pīrāgs
Apelsīnu panna (clafuti)
Ābolu zupa
Ābolu ķīselis lieliski garšo, atsvaidzināts ar ledus kubiņie...
Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci
Šokolādīgs un maigs krēma pudiņš, kas papildināts ar kafijas...
Ātrie spāņu virtuļi (churros) ar citrona krēmu
Ātrie spāņu virtuļi ir spāņu konditorejas izstrādājums, kas ...
Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru
Viegls un gaisīgs saldēdiens, kurā koši saspēlē krēma saldum...
Šokolādes parfe ar apelsīniem
Mūsu šokolādes parfe ar apelsīniem tiek gatavots no tumšās š...
Mazie aveņu siera groziņi
Gana ātri un vienkārši - cepumu mīklas groziņi ar biezpiena ...
Plūmes rumā
Buberts
Klasiska, vienkārša recepte, kas saglabājusies cauri gadiem....
Saldie Ambrozija salāti ar pašu gatavotiem maršmeloviem
Ābolu salāti no visa veida āboliem - parastiem, granātiem un...
Kūka Pavlova
Kūka, ko pasniedz deserta trauciņos jeb dekonstruētā kūka, k...
Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...
Hotteok saldās korejiešu panūkas
Garšvielu cukurs
Cukurs ar dažādām garšām ir skaists dekors un garšu papildin...
Pavlova ar melleņu musu
Šis izsmalcinātais deserts ir gan vegāns, gan tradicionāls v...
Saldā apelsīnu zupa
Vienkāršais zemeņu deserts
Zemenes ar laima sulu, krējuma krēms un pāri pārkaisīti šoko...
Panna Cotta ar ledenēm
Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu
Kūka, kurā ieguldītais laiks atmaksājas ar uzviju. Izsmalcin...
Šampanieša panna cotta
Piemērots gan Jaungada svinībām, gan citam priecīgam notikum...
Šokolādes pudiņš ar ķiršu mērci
Ābolu kokosa kūka
Plūmju kompots pasniegšanai ar sieru
Ķiršu tiramisu
Vafeles ar sāļo karameli, banāniem un ogām
Vasarīgs cepumu, saldējuma un putukrējuma kārtojums
Panna cotta Dansukker garša
Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm
Matcha Panna Cotta
Crème Brûlée
Zemeņu uzputenis
Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti
Persiku un riekstu deserts ar šampanieša mērci
Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu
Plānās pankūkas brokastīs - kas gan var būt labāks par šo! K...
Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām
Bezē cepumu deserts ar zemenēm
Rabarberu ievārījums
72 no 105 receptes