Sastāvdaļas
200 ml ūdens
45 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
800 g kokosriekstu piena
50 ml kokosriekstu skaidiņas
2 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
1 tējk. saberzta kardamona
Pasniegšanai – mango šķēlītes, kokosriekstu skaidiņas un kapātas mandeles
Instrukcijas
Rīsus pārlej ar ūdeni, pievieno Gaišo Muscovado cukuru un vāra 10 minūtes. Pievieno kokosriekstu pienu un vāra vēl 20-30 minūtes, līdz masa sabiezējusi. Pievieno kokosriekstu skaidiņas, vaniļas cukuru un kardamonu. Ja šķiet, ka ir par biezu, var mazliet atšķaidīt ar ūdeni.
Pasniedz siltu ar mango, kokosriekstu skaidiņām un sadrupinātām mandelēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.