Sastāvdaļas
200 ml ūdens
45 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
800 g kokosriekstu piena
50 ml kokosriekstu skaidiņas
2 tējk. Dansukker Vaniļas cukura
1 tējk. saberzta kardamona
Pasniegšanai – mango šķēlītes, kokosriekstu skaidiņas un kapātas mandeles
Instrukcijas
Rīsus pārlej ar ūdeni, pievieno Gaišo Muscovado cukuru un vāra 10 minūtes. Pievieno kokosriekstu pienu un vāra vēl 20-30 minūtes, līdz masa sabiezējusi. Pievieno kokosriekstu skaidiņas, vaniļas cukuru un kardamonu. Ja šķiet, ka ir par biezu, var mazliet atšķaidīt ar ūdeni.
Pasniedz siltu ar mango, kokosriekstu skaidiņām un sadrupinātām mandelēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.