Sastāvdaļas
Kazeņu biezenis
250 g kazeņu
95 g Dansukker želejas cukura “Multi”
Šokolādes muss
100 g tumšās šokolādes (70%)
2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
3 ēdamkar. Dansukker Cukurniedru sīrupa
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
1 olas dzeltenums
200 ml saldā krējuma
Instrukcijas
Biezeņa ogas un cukuru katliņā vāra 5 minūtes, tad atdzesē.
Šokolādi sadrupina un izkausē mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē.
Cukuru, sīrupu, sīrupu un olas dzeltenumu iemaisa izkausētajā šokolādē un atdzesē.
Saldo krējumu saputo un ¾ krējuma pievieno šokolādes maisījumam. Pēc tam pievieno arī atlikušo putukrējumu.
Dažas ogas no kompota iemaisa šokolādes masā, bet pārējās atstāj dekorēšanai.
Musu kārto saldējuma trauciņos un ledusskapī atdzesē vismaz 1 stundu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.