Neceptais crème brule

Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais creme-brule un panna cotta. Želejas cukurs sarecina krējuma želeju ātri un droši.

4 porcijas

PT25M

30 minūtes + 3 stundas atdzesēšanai

Atzīme (49 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Marakujas želeja
100 g sula no 8 marakujas augļiem
95 g Dansukker želejas cukurs Multi

Creme brule
400 ml trekna saldā krējuma
70 g Dansukker želejas cukura Multi
10 g vaniļas cukura
2 olu dzeltenumi

Dekorēšanai
Dansukker cukurniedru cukurs

Instrukcijas

Marakujas mīkstumu ar karoti izgrebj no čaulas un izberž caur sietu. Iegūto biezeni/sulu lej katliņā un kopā ar želejas cukuru Multi un apvāra 30 sekundes. Želejas cukurs sāks savu sabiezēšanas “darbu” pēc uzvārīšanas atdziestot. Lej porciju trauciņos un atdzesē ledusskapī.

Pagatavo crème brule. Saldo krējumu, želejas cukuru, vaniļas cukuru un olu dzeltenumus samaisa un uzkarsē. Nepārtraukti maisot, vāra 3 minūtes. Ļauj vienu minūti atdzesēties, tad pārlej marakujas želejai. Novieto ledusskapī uz divām stundām.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar brūno cukuru un karamelizē, izmantojot konditora gāzes degli.

Padoms! Svaigas marakujas vietā var izmantot arī saldētus augļus vai gatavu biezeni.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.