Sastāvdaļas
75 g tumšās šokolādes
200 ml saldā krējuma
3 ēdamkar. Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
Beze gatavošanai
3 olu baltumi
180 g Dansukker baltā cukura
30 g Dansukker pūdercukura
Grauzdēti drupināti lazdu rieksti dekorēšanai
1-2 pilieni piparmētru eļļas vai esences
Instrukcijas
Šokolādi sadrupina. Krējumu un želejas cukuru uzvāra 30 sekundes un pārlej šokolādei. Pievieno Muscovado un vaniļas cukuru. Maisa, līdz masa viendabīga, salej formiņās un atdzesē.
Beze gatavošana. Olas baltumus un cukuru silda ūdens peldē, līdz cukurs izšķīdis. Pievieno pūdercukuru un puto 5-10 minūtes. Pievieno pāris pilienu piparmētru esences. Caur dekorēšanas tūtiņu izspiež cepurītes virs šokolādes krēma un apdedzina virskārtu, izmantojot virtuves liesmas pūtēju, Pārkaisa ar grauzdētiem, drupinātiem riekstiem.
No atlikušās beze masas pagatavo mazus beze riņķīšus.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.