Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti

6 nelielas porcijas

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

75 g tumšās šokolādes
200 ml  saldā krējuma
3 ēdamkar. Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura

Beze gatavošanai
3 olu baltumi
180 g  Dansukker baltā cukura
30 g  Dansukker pūdercukura
Grauzdēti drupināti lazdu rieksti dekorēšanai
1-2 pilieni piparmētru eļļas vai esences

Instrukcijas

Šokolādi sadrupina. Krējumu un želejas cukuru uzvāra 30 sekundes un pārlej šokolādei. Pievieno Muscovado un vaniļas cukuru. Maisa, līdz masa viendabīga, salej formiņās un atdzesē.
Beze gatavošana. Olas baltumus un cukuru silda ūdens peldē, līdz cukurs izšķīdis. Pievieno pūdercukuru un puto 5-10 minūtes. Pievieno pāris pilienu piparmētru esences. Caur dekorēšanas tūtiņu izspiež cepurītes virs šokolādes krēma un apdedzina virskārtu, izmantojot virtuves liesmas pūtēju, Pārkaisa ar grauzdētiem, drupinātiem riekstiem.
No atlikušās beze masas pagatavo mazus beze riņķīšus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos

Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?