Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti

6 nelielas porcijas

PT10M
Atzīme (34 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

75 g tumšās šokolādes
200 ml  saldā krējuma
3 ēdamkar. Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura

Beze gatavošanai
3 olu baltumi
180 g  Dansukker baltā cukura
30 g  Dansukker pūdercukura
Grauzdēti drupināti lazdu rieksti dekorēšanai
1-2 pilieni piparmētru eļļas vai esences

Instrukcijas

Šokolādi sadrupina. Krējumu un želejas cukuru uzvāra 30 sekundes un pārlej šokolādei. Pievieno Muscovado un vaniļas cukuru. Maisa, līdz masa viendabīga, salej formiņās un atdzesē.
Beze gatavošana. Olas baltumus un cukuru silda ūdens peldē, līdz cukurs izšķīdis. Pievieno pūdercukuru un puto 5-10 minūtes. Pievieno pāris pilienu piparmētru esences. Caur dekorēšanas tūtiņu izspiež cepurītes virs šokolādes krēma un apdedzina virskārtu, izmantojot virtuves liesmas pūtēju, Pārkaisa ar grauzdētiem, drupinātiem riekstiem.
No atlikušās beze masas pagatavo mazus beze riņķīšus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.