Sastāvdaļas
250 g ogu pēc izvēles, piemēram, upenes
60 g Dansukker pūdercukura
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Sula no puscitrona
200 ml saldā krējuma
100-150 ml sasmalcinātu mandeļu makarūnu (vai līdzīgu cepumu)
Citronmētra
Instrukcijas
Ogas saspaida un sajauc ar pūdercukuru, vaniļas cukuru un citrona sulu. Saputo saldo krējumu stingrā putukrējumā un iemaisa ogu masā. Ar karoti saliek deserta traukos un liek ledusskapī vismaz uz stundu. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcināto makarūnu drumstalām, pēc vēlēšanās pievieno citronmētru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.