Sastāvdaļas
250 g ogu pēc izvēles, piemēram, upenes
60 g Dansukker pūdercukura
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Sula no puscitrona
200 ml saldā krējuma
100-150 ml sasmalcinātu mandeļu makarūnu (vai līdzīgu cepumu)
Citronmētra
Instrukcijas
Ogas saspaida un sajauc ar pūdercukuru, vaniļas cukuru un citrona sulu. Saputo saldo krējumu stingrā putukrējumā un iemaisa ogu masā. Ar karoti saliek deserta traukos un liek ledusskapī vismaz uz stundu. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcināto makarūnu drumstalām, pēc vēlēšanās pievieno citronmētru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.