Ābolu kokosa kūka

Atzīme (12 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

4 skābeni āboli
2 olas
200 ml Dansukker baltā smalkā cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 ml kviešu miltu
250 ml kokosriekstu skaidiņu
sviests vai margarīns formas ieziešanai

Instrukcijas

Sakarsē krāsni līdz 175 °C. Izkausē taukvielas un ļauj atdzist.

Sakuļ olas un cukuru irdenās putās. Samaisa kopā miltus, kokosriekstu skaidiņu un atdzisušās taukvielas. Pievieno maisījumu olu un cukura putām.

Nomizo un pārgriež uz pusēm ābolus un izņem sēklotnes. Liek ābolu pusītes ieziestajā formā ar izliekto pusi un augšu.

Uzlej virsū mīklu un cep krāsns vidusdaļā apmēram 25 minūtes.

Pasniedz vēsu ar vaniļas saldējumu, vaniļas mērci vai viegli sakultu krējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.