Ābolu kokosa kūka

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

4 skābeni āboli
2 olas
200 ml Dansukker baltā smalkā cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 ml kviešu miltu
250 ml kokosriekstu skaidiņu
sviests vai margarīns formas ieziešanai

Instrukcijas

Sakarsē krāsni līdz 175 °C. Izkausē taukvielas un ļauj atdzist.

Sakuļ olas un cukuru irdenās putās. Samaisa kopā miltus, kokosriekstu skaidiņu un atdzisušās taukvielas. Pievieno maisījumu olu un cukura putām.

Nomizo un pārgriež uz pusēm ābolus un izņem sēklotnes. Liek ābolu pusītes ieziestajā formā ar izliekto pusi un augšu.

Uzlej virsū mīklu un cep krāsns vidusdaļā apmēram 25 minūtes.

Pasniedz vēsu ar vaniļas saldējumu, vaniļas mērci vai viegli sakultu krējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos

Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?