Burkānkūkas suflē

8 porcijas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

600 g burkānu
125 g piena
120 g  Dansukker Jelgavas cukura
4 olas
120 g izkausēta sviesta
50 g miltu
1,5 tējkarotes cepamā pulvera
1 tējkarote kanēļa
1 tējkarotes vaniļas cukura
1 tējkarotes piparkūku garšvielu
šķipsniņa sāls

Drumstalām
5 ēdamkarotes rudzu miltu
sauja lazdu riekstu
4 ēdamkarotes izkausēta sviesta
3 ēdamkarotes Dansukker Jelgavas cukura
šķipsniņa sāls

Instrukcijas

Novāra burkānus, līdz tie kļuvuši mīksti.

Traukā sablendē burkānus kopā ar pienu, sviestu, cukuru, vaniļu, cepamo pulveri, miltiem un garšvielām.

Olas iesit atsevišķā bļodā, pievieno pāris karotes burkānu masas un samaisa. Olu masu pamazām iemaisa burkānu masā.

Atsevišķā bļodā rudzu miltus samaisa ar sasmalcinātiem lazdu riekstiem, cukuru, sviestu un šķipsniņu sāls. Masa atgādinās slapjas smiltis.

Burkānu masu lej krembrulē trauciņus, pārberot bagātīgi ar drumstalām.

Trauciņus liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo 35–40 minūtes, līdz drumstalas kļuvušas zeltaini brūnas.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.