Mazās pankūciņas

Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukuru. Sagatavojiet pankūku mīklu un paņemiet to līdzi piknikā, lai ceptu pankūkas brīvā dabā uz līdz paņemtā gāzes degļa vai ceļojumu plītiņas. Gatavas pankūciņas pārkaisiet ar kanēļcukuru un baudiet brīvību!

14 gab.

50 minūtes

Atzīme (87 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

120 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
270 g kviešu miltu
10 g cepamā pulvera
5 g vaniļas cukura
2 olas
150 ml piena
1 šķipsniņa sāls

Cepšanai
sviests

Dekorēšanai
Dansukker kanēļcukurs

Instrukcijas

Visas sausās sastāvdaļas -  cukuru, miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un sāli samaisa bļodā. Pa vienai pievieno olas, tad – pienu. Visu sakuļ viendabīgā masā.

Masu lej aizvākojamā bļodā. Cukuru dekorēšanai ber maisiņā, lai ņemtu līdzi piknikā.

Pannu uzkarsē virs ceļojumu plītiņas vai gāzes degļa. Pankūciņas cep pa vienai un tūdaļ apvārta cukurā.

Protams, pankūkas var cept arī mājās līdzīgā veidā. Pasniedzot papildina ar putukrējumu vai ievārījumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.