Mazās pankūciņas

Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukuru. Sagatavojiet pankūku mīklu un paņemiet to līdzi piknikā, lai ceptu pankūkas brīvā dabā uz līdz paņemtā gāzes degļa vai ceļojumu plītiņas. Gatavas pankūciņas pārkaisiet ar kanēļcukuru un baudiet brīvību!

14 gab.

50 minūtes

Atzīme (92 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

120 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
270 g kviešu miltu
10 g cepamā pulvera
5 g vaniļas cukura
2 olas
150 ml piena
1 šķipsniņa sāls

Cepšanai
sviests

Dekorēšanai
Dansukker kanēļcukurs

Instrukcijas

Visas sausās sastāvdaļas -  cukuru, miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un sāli samaisa bļodā. Pa vienai pievieno olas, tad – pienu. Visu sakuļ viendabīgā masā.

Masu lej aizvākojamā bļodā. Cukuru dekorēšanai ber maisiņā, lai ņemtu līdzi piknikā.

Pannu uzkarsē virs ceļojumu plītiņas vai gāzes degļa. Pankūciņas cep pa vienai un tūdaļ apvārta cukurā.

Protams, pankūkas var cept arī mājās līdzīgā veidā. Pasniedzot papildina ar putukrējumu vai ievārījumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.