Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukuru. Sagatavojiet pankūku mīklu un paņemiet to līdzi piknikā, lai ceptu pankūkas brīvā dabā uz līdz paņemtā gāzes degļa vai ceļojumu plītiņas. Gatavas pankūciņas pārkaisiet ar kanēļcukuru un baudiet brīvību!
Sastāvdaļas
120 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
270 g kviešu miltu
10 g cepamā pulvera
5 g vaniļas cukura
2 olas
150 ml piena
1 šķipsniņa sāls
Cepšanai
sviests
Dekorēšanai
Dansukker kanēļcukurs
Instrukcijas
Visas sausās sastāvdaļas - cukuru, miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un sāli samaisa bļodā. Pa vienai pievieno olas, tad – pienu. Visu sakuļ viendabīgā masā.
Masu lej aizvākojamā bļodā. Cukuru dekorēšanai ber maisiņā, lai ņemtu līdzi piknikā.
Pannu uzkarsē virs ceļojumu plītiņas vai gāzes degļa. Pankūciņas cep pa vienai un tūdaļ apvārta cukurā.
Protams, pankūkas var cept arī mājās līdzīgā veidā. Pasniedzot papildina ar putukrējumu vai ievārījumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu burvība
Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.