Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukuru. Sagatavojiet pankūku mīklu un paņemiet to līdzi piknikā, lai ceptu pankūkas brīvā dabā uz līdz paņemtā gāzes degļa vai ceļojumu plītiņas. Gatavas pankūciņas pārkaisiet ar kanēļcukuru un baudiet brīvību!
Sastāvdaļas
120 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
270 g kviešu miltu
10 g cepamā pulvera
5 g vaniļas cukura
2 olas
150 ml piena
1 šķipsniņa sāls
Cepšanai
sviests
Dekorēšanai
Dansukker kanēļcukurs
Instrukcijas
Visas sausās sastāvdaļas - cukuru, miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un sāli samaisa bļodā. Pa vienai pievieno olas, tad – pienu. Visu sakuļ viendabīgā masā.
Masu lej aizvākojamā bļodā. Cukuru dekorēšanai ber maisiņā, lai ņemtu līdzi piknikā.
Pannu uzkarsē virs ceļojumu plītiņas vai gāzes degļa. Pankūciņas cep pa vienai un tūdaļ apvārta cukurā.
Protams, pankūkas var cept arī mājās līdzīgā veidā. Pasniedzot papildina ar putukrējumu vai ievārījumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.