Sastāvdaļas
Kazeņu kompotam
100 g kazeņu
1 ēdamkar. ūdens
50 g Dansukker želejas cukura ‘Multi”
Egnoga krēmam
2 olu dzeltenumi
30 g Dansukker pūdercukura
125 g mascarpone siera
1,5 cl limoncello liķiera
75 g saldā krējuma
Dekorēšanai
kazenes
Instrukcijas
Ogas kopā ar cukuru un ūdeni uzkarsē līdz vārīšanas temperatūrai, salej četrās glāzēs un atdzesē.
Olas dzeltenumus, cukuru un mascarpone sieru sakuļ. Pievieno limoncello liķieri un sakuļ krēmveida masā.
Saldo krējumu saputo un iecilā olu masā. Krēmu kārto glāzēs virs kazeņu kompota.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.