Kazeņu egnogs (olu kokteilis)

4 porcijas

PT25M

30 minūtes

Atzīme (11 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Kazeņu kompotam
100 g kazeņu
1 ēdamkar. ūdens
50 g Dansukker želejas cukura ‘Multi”

Egnoga krēmam
2 olu dzeltenumi
30 g Dansukker pūdercukura
125 g mascarpone siera
1,5 cl limoncello liķiera
75 g saldā krējuma

Dekorēšanai
kazenes

Instrukcijas

Ogas kopā ar cukuru un ūdeni uzkarsē līdz vārīšanas temperatūrai, salej četrās glāzēs un atdzesē.

Olas dzeltenumus, cukuru un mascarpone sieru sakuļ. Pievieno limoncello liķieri un sakuļ krēmveida masā.

Saldo krējumu saputo un iecilā olu masā. Krēmu kārto glāzēs virs kazeņu kompota.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.