Sastāvdaļas
600 g Mālpils siera
125 g zaļumu maisījuma
30 g ciedru riekstu
50 g rupjmaizes grauzdiņu
250 g svaigu ogu
5 g sviesta
Aveņu marmelādei
160 g svaigu aveņu
100 g ābola bez mizas
100 g Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
80 g ūdens
Mērcei
80 g olīveļļas
1 saišķis svaiga bazilika
Sāls
Instrukcijas
Pagatavo aveņu marmelādi: visas sastāvdaļas liek katliņā, uz lēnas uguns vāra, līdz sabiezē, un tad izkāš.
Pagatavo mērci: bazilika lapiņas atdala no kātiņiem, pieliek nedaudz sāls, pielej olīveļļu un visu sablenderē.
Visu kārto uz šķīvja.
Receptes autore - Aija Garbāne
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.