Hotteok saldās korejiešu panūkas

10-12 gab.

Atzīme (7 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Pankūkām
450 ml kviešu miltu
225 ml rīsu miltu
1 ēdamkar. melno sezama sēklu (pēc vēlēšanās)
11 g (1 paciņa) sausā rauga
2 ēdamkar. Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 tējkar. sāls
350 ml silta piena
1 ēdamkar. rapšu eļļas
Eļļa cepšanai

Pildījumam
150 ml Dansukker Farīna cukura
2 ēdamkar. sakapātu riekstu (jebkura veida)
1 ēdamkar. kanēļa vai citu garšvielu

Instrukcijas

Miltus, sauso raugu, sezama sēklas, cukuru un sāli samaisa. Pievieno pienu un 1 ēdamkaroti eļļas. Saputo ar koka karoti. Mīkla ir ļoti lipīga. Apklāj ar tīru dvielīti un atstāj, līdz mīkla dubultojusi apjomu (30-45 minūtes). Iedur ar koka irbulīti, lai mīkla mazliet sakrītas, un atstāj vēl uz 10 minūtēm.

Kamēr mīkla rūgst, pagatavo pildījumu. Mazā bļodiņā samaisa brūno cukuru, riekstus un kanēli.

Ar rokām ņem mīklas gabaliņu, starp plaukstām saplacina, vidū ieber 1 ēdamkaroti pildījuma un maliņas aizspiež ciet tā, lai veidotos neliela bumbiņa.

Pannu uzkarsē un ielej daudz eļļas. Bumbiņu liek pannā un saplacina, izmantojot, piemēram, bļodiņu ar plakanu, ieeļļotu dibenu. Cep, līdz pankūciņas virsma mazliet pacēlusies. Ja nepieciešams, pievieno vēl mazliet eļļas. Virsmai jābūt zeltainai. Šīs pankūkas vislabāk garšo svaigi ceptas, taču uzmanieties – pildījums ir ļoti karsts!

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.