Sastāvdaļas
750 g sasmalcinātu rabarberu
150 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
50 g mandeļu
200 g biezpiena
5 g vaniļas cukura
3 nelielas olas
75 ml liesa skābā krējuma
Sviests vai margarīns veidnes ietaukošanai
Instrukcijas
Ietauko cepešpannu. Liek sasmalcinātos rabarberus pannā. Pārkaisa ar niedru cukuru un cep cepeškrāsnī 200 °C 5 minūtes. Mandeles smalki sadrupina. Samaisa mandeles, biezpienu, vaniļas cukuru, olas un krējumu. Pārlej maisījumu pāri rabarberiem. Cep cepeškrāsnī apm. 30 minūtes. Pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.