Sastāvdaļas
500 ml saldā krējuma
1 dl Dansukker pūdercukura
3 ½ plāksnītes želatīna
15 g Dansukker Vaniļas cukura
Sīrupam
250 g zemeņu
300 g glikozes vai dzirdā sīrupa sīrupa
30 g Dansukker pūdercukura
10 ml svaigi spiestas citrona sulas
Instrukcijas
Želatīna plāksnes mērcē 5 minūtes lielā ūdens daudzumā. Krējumu, pūdercukuru un vaniļas cukuru katliņā uzvāra. No želatīna plāksnītēm izspiež lieko šķidrumu un iemaisa krējumā. Kad tās izšķīdušas, krējumu salej deserta traukos vai glāzēs un ledusskapī atdzesē.
Zemenes noskalo un sagriež gabaliņos. Kopā ar glikozes vai cukura sīrupu, pūdercukuru un citrona sulu katliņā uzvāra 3-4 minūtes un ļauj atdzist, tad izfiltrē. Sastingušo krēmu izgāž uz šķīvīšiem un pārlej ar mērci.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.